Goji: poklad čínské medicíny

Kategorie: Pěstování | 20.03.2017
Goji: poklad čínské medicíny Plody kustovnice čínské mnozí z vás zřejmě znají sušené, z různých müsli směsích a potravinových doplňků pro posílení organizmu. Ale napadlo vás někdy, že si kustovnici do vlastních směsí či na čaj můžete pěstovat i doma na zahrádce?

Bambusové pohledové ploty budou slušet i vaší zahradě

Kategorie: Okrasná zahrada | 10.03.2017
Bambusové pohledové ploty budou slušet i vaší zahradě Přírodní materiály v našich domovech stále hrají prim, nejen pro své nezaměnitelné vlastnosti, ale často také pro svůj jedinečný vzhled. V případě bambusových a rákosových plotů je to pak i jejich praktičnost a rychlost realizace.

Hrozno je král ovoce a člověku ku prospěchu

Kategorie: Pěstování | 07.03.2017
Hrozno je král ovoce a člověku ku prospěchu To tvrdili již zkušení vinohradníci a určitě by doplnili, že s příchodem jara nastává ten nejlepší čas pro výsadbu nových sazenic révy. Že se toho obáváte? Protože je réva teplomilná rostlina a potřebuje slunečné dny a optimální podmínky, které jí v mnoha našich krajích nemůžeme dopřát? Život je plný výzev, tak to pojďte zkusit!

Vytvořte si zahradu na míru se systémem WoodBlocX

Vytvořte si zahradu na míru se systémem WoodBlocX Uvažujete nad změnami ve své zahradě, nebo jste se právě stali majiteli pozemku a zahradní prostory teprve plánujete? Chcete zahradu okrasnou, odpočinkovou, nebo i se záhony pro pěstování bylinek a zeleniny? Se vším si poradíte, pokud se necháte inspirovat dřevěnými zahradními prvky systému WoodBlocX.

Střešní krytina EUREKO již tradičně na výstavách v roce 2017

Kategorie: Rekonstrukce chaty | 07.02.2017
Střešní krytina EUREKO již tradičně na výstavách v roce 2017 Blíží se termín stavebního veletrhu Střechy Praha 2017, na který bychom Vás rádi pozvali. Na veletrhu budou k vidění tradiční výrobci, prodejci i novinky z oboru. Pokud se chcete dozvědět nějakou radu, neváhejte a přijeďte se také podívat. Nás najdete v hale č. 3 na stánku 326.

OKAPY LINDAB NA KAŽDOU STŘECHU

Kategorie: Dům a chata | 05.12.2016
OKAPY LINDAB NA KAŽDOU STŘECHU Okapový systém od Lindabu, předního světového výrobce a prodejce střešních a okapových systémů, je již řadu let jedničkou na českém trhu. Není divu: okapy Lindab Rainline jsou totiž jedny z nejflexibilnějších na světě.

Vánoce s předstihem? Jasně! A s obřími slevami

Kategorie: Dům a chata | 04.12.2016
Vánoce s předstihem? Jasně! A s obřími slevami Vánoce jsou obvykle obdobím, kdy máme do kapsy hlouběji než obvykle. Pokud ovšem disponujete nějakou tou „železnou zásobou“ na horší časy, zaměstnavatel vám vyplatil třináctý plat nebo jednoduše nepočítáte každou korunu a potřebujete vybavit byt či pořídit zahradní potřeby pro nadcházející sezonu, máte jedinečnou možnost nakoupit zlevněné zboží s výraznou slevou!

Dřevostavby umožňují celoroční i sezónní bydlení

Kategorie: Dům a chata | 29.11.2016
Dřevostavby umožňují celoroční i sezónní bydlení O dřevostavbách nejčastěji slýcháme ve spojení s celoročním bydlením či rodinnými domy. To však v žádném případě nevylučuje pořízení dřevostavby pro rekreační bydlení, na důchod trávený na venkově nebo jako sezónní chalupu! Dřevostavby jsou flexibilní a přinášejí výhody pro každého…

Bezúdržbový, univerzální a celoročně využitelný – to je umělý trávník

Kategorie: Vybavení a technika | Okrasná zahrada | 18.11.2016
Bezúdržbový, univerzální a celoročně využitelný – to je umělý trávník Na místech, kde se trávníku z nějakých důvodů nedaří nebo ani dařit nemůže, ale přesto po něm toužíme, tak tam zbývá jediné: pořídit travní koberec. Ideální řešení pro různá místa v interiéru i exteriéru, navíc bez pracného sekání a další nutné údržby…

S FAKRO budou letošní Vánoce opravdu bohaté

Kategorie: Dům a chata | 20.10.2016
S FAKRO budou letošní Vánoce opravdu bohaté Nakupte střešní okna FAKRO a získáte dárkový certifikát na nákup v eshopu mall.cz, za který můžete pořídit vánoční dárky pro své blízké.

Pořiďte si dřevostavbu v přírodě

Kategorie: Dům a chata | 14.10.2016
Pořiďte si dřevostavbu v přírodě O Češích se říká, že jsou národ kutilů a zahrádkářů. Není nad vlastnoručně vyrobenou věc nebo vypěstovanou zeleninu.

Nedoceněný česnek medvědí

Kategorie: Rady a tipy | Pěstování | Fauna na zahradě | 29.09.2016
Nedoceněný česnek medvědí Česnek medvědí - Allium ursinum – chcete-li divoký česnek je velmi prospěšný pro naše zdraví. Přinášíme vám několik cenných informací, jak jej pěstovat, uchovat a používat v kuchyni.