Střešní krytina EUREKO již tradičně na výstavách v roce 2017



Kategorie: Rekonstrukce chaty | 07.02.2017

Blíží se termín stavebního veletrhu Střechy Praha 2017, na který bychom Vás rádi pozvali. Na veletrhu budou k vidění tradiční výrobci, prodejci i novinky z oboru. Pokud se chcete dozvědět nějakou radu, neváhejte a přijeďte se také podívat. Nás najdete v hale č. 3 na stánku 326.

Střešní krytina EUREKO je český výrobek a jeho montáž není nijak náročná. Mnoho domácích kutilů již zjistilo, že na položení naší střechy není zapotřebí zvláštních technických dovedností ani vybavení. A když se krytina položí, ať už na dům, chalupu nebo třeba altán, výsledek obvykle stojí za to. Na výstavách máte možnost se s námi osobně setkat, zeptat se na důležité informace k montáži a samozřejmě si také odnést vzorek, abyste pak měli doma o čem přemýšlet.

Kromě této výstavy, která se koná 9. – 11. 2. 2017 na výstavišti v Letňanech nás na stejném místě potkáte i v září 2017 na výstavě FOR ARCH, nebo také na Stavebním veletrhu v Brně na konci dubna.

stresni krytina EUREKO

Plastové krytiny jsou v posledních letech velmi oblíbené a bývají častou náhradou starých azbestocementových střech. Na rozdíl od nich jsou však obvykle pochozí, pevné a téměř nerozbitné. Odolávají působení mechů a lišejníků, jsou podobně lehké a jejich způsob pokládky je velmi podobný. Existují pak i velice věrné imitace, např. náš EUREKO DDS II – Drdlíkův dřevěný šindel, který je k nerozeznání od pravého dřevěného šindele.

plastovy sindel EUREKO

Na rozdíl od dřeva je však plastová krytina bezúdržbová a samozřejmě výrazně levnější. Pokládku rovné plochy pak zvládne i úplný laik.

Neváhejte nás navštívit a zeptat se. Těšíme se na Vás www.eureko.or.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.