Vánoce s předstihem? Jasně! A s obřími slevami



Kategorie: Dům a chata | 04.12.2016

Vánoce jsou obvykle obdobím, kdy máme do kapsy hlouběji než obvykle. Pokud ovšem disponujete nějakou tou „železnou zásobou“ na horší časy, zaměstnavatel vám vyplatil třináctý plat nebo jednoduše nepočítáte každou korunu a potřebujete vybavit byt či pořídit zahradní potřeby pro nadcházející sezonu, máte jedinečnou možnost nakoupit zlevněné zboží s výraznou slevou!

Pojďme se společně podívat na aktuální akce a výhody, které si pro nás přichystali prodejci zahradního a bytového zboží.

V Baumaxu slaví předčasně

Potřebujete zazimovat zahrádku, opravit venkovní pergolu, vybavit koupelnu nebo vyzdobit interiér či exteriér vánoční parádou? Pak stačí, když zamíříte do Baumaxu, kde na vás čekají slevy, které mnohdy dosahují i 50 %! V aktuálním letáku Baumax najdete bohatou nabídku vánočních ozdob, doplňků a dalších nezbytností, díky nimž získá zahrádka i interiér ten pravý vánoční nádech.

letak baumax

Vánoční fiasko v ASKU

Ať už sháníte pohovku, obývací stěnu nebo kterýkoli jiný kus nábytku do interiéru, nepřehlédněte aktuální akční leták obchodního řetězce ASKO, kde právě probíhá tematická akce s názvem „Vánoční fiasko“. Jen pro představu zmíníme, že kvalitní sedací soupravu ve tvaru „U“ pořídíte za akčních 9 999 Kč namísto původních 21 990 Kč! A to je nabídka, která se neodmítá. Více akčních slev nalezete v aktuálním letáku ASKO.

letak ASKO

V Mountfieldu před Vánoci odmění také vaše mazlíčky

Až do 19. prosince platí speciální vydání věrnostního programu, díky němuž můžete za klubové ceny nakoupit všech 68 druhů krmiva. Zvýhodněné jsou v tomto období také kapsičky pro psy a kočky, stelivo, piškoty, ale i oblíbené konzervy. Prohlédněte si mimořádné vydání věrnostního programu a udělejte radost vašim chlupatým miláčkům.

letak Mountfield

Když předvánoční nákupy, tak jedině s letákem v ruce

Nenechte se strhnout vánočním šílenstvím a raději každý nákup dobře promyslete. Ona taková nová sekačka s atraktivní slevou nemusí být tolik výhodná, jak se na první pohled zdá. Raději prolistujte akční letáky nebo si počkejte na povánoční a novoroční výprodeje, během nichž ceny strmě padají až o několik desítek procent.

Štědré a veselé v Breno

Sháníte nutně nový koberec a nechcete čekat až na povánoční výprodeje? Pak zamiřte do některé z prodejen Breno! Pokud zde totiž nakoupíte jakékoli zboží v hodnotě 5 000 Kč, získáte předčasný dárek jako poděkování za vás nákup. Využít navíc můžete aktuální 30% slevu na kusové koberce Portland, které naleznete v aktuálním letáku Breno.

darek za nakup Breno

 

Zpracoval: portál Letakomat.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.