Vytvořte si zahradu na míru se systémem WoodBlocX



Uvažujete nad změnami ve své zahradě, nebo jste se právě stali majiteli pozemku a zahradní prostory teprve plánujete? Chcete zahradu okrasnou, odpočinkovou, nebo i se záhony pro pěstování bylinek a zeleniny? Se vším si poradíte, pokud se necháte inspirovat dřevěnými zahradními prvky systému WoodBlocX.

Jednoduchost a přírodní vzhled

Stavby z WoodBlocX jsou snadno realizovatelné; není třeba budovat žádné betonové základy, a přesto jsou velmi pevné, stabilní, pružné, elegantní a odolné. Právě pro tuto jednoduchost jsou vhodné opravdu pro každého.

Využití systému WoodBlocX je v zahradě velmi široké. Nejen v pěstitelské části zahrady můžete oblíbené a praktické vyvýšené záhony doplnit třeba o opěrné zídky, podezdívky a obrubníky.

Určitě také uvítáte příjemné posezení, nebo menší lavičku pro odpočinek a relaxaci. Vše lze vytvořit na míru vašim možnostem.

A pokud máte chuť a možnosti, systém počítá i s variantami pro menší vodní plochy, které zahradě vždy prospějí a vnesou do ní více života. Vyvýšená jezírka mohou posloužit jako okrasný bod vaší zahrady a stejně tak dobře se uplatní jako malý bazének pro děti.

Jak na to?

Především je nutné zdůraznit, že k dřevěnému systému WoodBlocX je od prvopočátku přistupováno tak, aby získal extrémně dlouhou trvanlivost i při neustálém stylu s vlhkou zeminou; alespoň 20 let. Dřevo je dvakrát tlakově impregnováno a ochranná látka, mimochodem splňující požadavky na BIO pěstování, tak prostoupí téměř 100 % dřeva. Začlenit ho lze nejen do soukromých zahrad a na balkony, ale také do veřejných prostor. Praktický konfigurátor pak pomůže se sestavou na míru. Při samotné práci, kterou zvládnete svépomocí, je důležité správné položení první vrstvy – v pravých úhlech a vodorovně. Další jednotlivé bloky se pak již skládají velmi rychle. Výhodou je i jejich váha (max. 4 kg), což usnadňuje dopravu, manipulaci i skladnost.

Zaujal vás systém WoodblocX a chcete vidět, kde všude je možné jeho využití? Máte už vlastní nápad, ale uvítáte další inspiraci? Podívejte se tedy do fotogalerie WoodBlocX.

Tipy na posezení, vyvýšené truhlíky, rybníčky či truhlíky doplňují detaily jednotlivých prvků a jejich sestavení. Naplánujte si už dnes nový vzhled zahrady, samotná proměna je následně velmi rychlá. Překvapte své okolí krásnější a praktičtější zahradou.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.