Vepřová panenka na švestkách s pečenými jablky

Kategorie: Sezónní recepty | 19.09.2012
Vepřová panenka na švestkách s pečenými jablky Máte bohatou úrodu švestek a jablek a přemýšlíte, co připravit k obědu? Vepřová panenka na švestkách s pečenými jablky Vám určitě bude chutnat.

Zahradní architektura se učí také na veřejných kurzech

Kategorie: Rady a tipy | 16.09.2012
Zahradní architektura se učí také na veřejných kurzech Pokud je zahrada Vaším koníčkem, anebo přemýšlíte o originálním dárku pro někoho z Vašich blízkých, mohlo by Vás zajímat, že se zahradní architektura učí také v kurzech pro veřejnost.

Znáte stromový horoskop?

Kategorie: Rostliny | 15.09.2012
Znáte stromový horoskop? Vodnář nebo Ryby? Ryba nebo Rak? Tradiční západoevropský horoskop známe všichni. Ale znáte keltský stromový horoskop? Najděte si, co jste za strom!

Rostliny vyžadující minimum péče

Kategorie: Péče o zahradu | 14.09.2012
Rostliny vyžadující minimum péče Relaxujete rádi ve své zahradě, ale nezbývá Vám čas na její pravidelnou údržbu? Dobrou službu Vám prokážou rostliny vyžadující minimum péče.

Podzimní dekorace na zahradu

Kategorie: Rok na zahradě | 08.09.2012
Podzimní dekorace na zahradu Léto nám pomalu ale jistě mizí v nedohlednu. Máte už podzimní dekoraci na zahradu?

Skalník na živý plot

Kategorie: Pěstování | 05.09.2012
Skalník na živý plot Skalník je v našich zeměpisných šířkách poměrně rozšířený keř, který se používá k vyplnění prázdných koutů zahrady, ale také na živý plot. Ne každý skalník je však na živý plot vhodný.

Září v zahradě

Kategorie: Rok na zahradě | 01.09.2012
Září v zahradě V září je zahrada krásně barevná a plná plodů, které potřebují sklidit a zpracovat. Hlavní roli hrají rajčata, jablka a hrušky.

Delikátní cuketová polévka

Kategorie: Sezónní recepty | 27.08.2012
Delikátní cuketová polévka Máte velkou úrodu cuket a už jste syti cuketových řízků, bramboráků a buchet? Přidejte k cuketám trochu zeleniny a připravte si delikátní polévku. Cuketová polévka je velmi zdravá.

Pěstování majoránky na zahradě

Kategorie: Pěstování | 24.08.2012
Pěstování majoránky na zahradě Majoránka je v české kuchyni takřka nepostradatelná. Nejlepší aroma má ta, kterou si vypěstujeme na zahrádce. A jak na pěstování majoránky? Poradíme Vám.

Třezalka tečkovaná proti depresi a nespavosti

Kategorie: Rostliny | 23.08.2012
Třezalka tečkovaná proti depresi a nespavosti Pokud máte bylinkovou zahrádku, zasaďte si na ni také třezalku. Třezalka tečkovaná je nenáročná bylinka, která pomáhá proti celé řadě zdravotních neduhů, například proti nespavosti a depresi.

Okrasná kapusta zkrášlí Vaši zahradu na podzim

Kategorie: Rostliny | 13.08.2012
Okrasná kapusta zkrášlí Vaši zahradu na podzim Přemýšlíte o tom, čím na podzim zkrášlíte svou zahradu? Okrasná kapusta je nevšední rostlina, která se stane ozdobou Vašeho zeleného království.

Péče o zahradní nábytek

Kategorie: Zahradní nábytek | 10.08.2012
Péče o zahradní nábytek Také Vám záleží na tom, aby Váš zahradní nábytek vydržel co nejdéle pěkný? Základem je samozřejmě volba kvalitního materiálu od spolehlivého výrobce a správná péče o nábytek.