Proso nejen pro ptáčky

Kategorie: Rostliny | 22.10.2012
Proso nejen pro ptáčky    Proso seté patří mezi významné hospodářské plodiny, které se používá především ke krmení drůbeže. Na zahrádce si ho můžeme vypěstovat pro papouška, ale také jako dekorativní rostlinu.

Stylová dekorace na plot

Kategorie: Rady a tipy | 19.10.2012
Stylová dekorace na plot   Máte klasický dřevěný plot? Přinášíme Vám tip, jak ho zkrášlit. Naše stylová dekorace na plot má tu výhodu, že je nenáročná na čas.

Stylový nábytek pro Váš druhý domov

Kategorie: Dům a chata | 18.10.2012
Stylový nábytek pro Váš druhý domov Chalupa nebo chata je místem nerušeného odpočinku, kam si jezdíme odpočinout od všedních pracovních i nepracovních povinností. Tomu je třeba přizpůsobit také vybavení interiéru. Stylový holandský a rustikální nábytek naplní Váš druhý domov útulnou atmosférou, kde si na každodenní starosti ani nevzpomenete.

Libeček je mrazuvzdorná bylinka

Kategorie: Bylinky | 17.10.2012
Libeček je mrazuvzdorná bylinka    Pokud máte bylinkovou zahrádku, rozhodně by Vám na ní neměl chybět libeček lékařský, mrazuvzdorná bylinka, která vydrží i pod sněhem.

Komule je oblíbený dekorativní keř

Kategorie: Pěstování | 17.10.2012
Komule je oblíbený dekorativní keř  Komule je oblíbený dekorativní keř, který se k nám rozšířil ze subtropického pásma jihovýchodní Asie. Fialové laty zdobí zahrady od července až do začátku listopadu.

Krásné květináče z přírodních materiálů

Kategorie: Rady a tipy | 16.10.2012
Krásné květináče z přírodních materiálů Krása zelených rostlin nejvíce vynikne ve stylových nádobách. Přinášíme Vám tipy na květináče z přírodních materiálů.

Recepty z dýní

Kategorie: Sezónní recepty | 15.10.2012
Recepty z dýní Sklízíte dýně? Vyzkoušejte naše podzimní recepty z dýní. Dýňová polévka i koláč Vám jistě zachutná.

Pěstujte brusinky pro zdraví

Kategorie: Pěstování | 13.10.2012
Pěstujte brusinky pro zdraví Brusinky mají široké uplatnění nejen v gastronomii, ale také v léčitelství a medicíně. Jsou bohatým zdrojem vitamínů i minerálů a mají protizánětlivé účinky. Tak proč si nekoupit pár keříčků a nepěstovat brusinky pro zdraví?

Lampiónky mochyně zkrášlí nejen zahradu

Kategorie: Rady a tipy | 04.10.2012
Lampiónky mochyně zkrášlí nejen zahradu Mochyně židovská třešeň je zajímavá nejen svým nevšedním názvem, ale i krásnými oranžovými lampionky, které nejprve zkrášlí zahradu, a poté ozdobí interiér jako součást aranžmá.

Drátovec jako oblíbená součást podzimní dekorace

Kategorie: Rostliny | 02.10.2012
Drátovec jako oblíbená součást podzimní dekorace Drátovec neboli krásnohlávek je zajímavá rostlina původem z daleké Austrálie, která se u nás s oblibou používá jako živá podzimní dekorace.

Pranostiky na měsíc říjen

Kategorie: Rok na zahradě | 01.10.2012
Pranostiky na měsíc říjen S novým měsícem Vám přinášíme nové pranostiky – tentokrát na měsíc říjen.

Pranostiky na září

Kategorie: Rok na zahradě | 26.09.2012
Pranostiky na září Pojďte si s námi připomenout lidové pranostiky na měsíc září.