Stylový nábytek pro Váš druhý domov



Kategorie: Dům a chata | 18.10.2012

Chalupa nebo chata je místem nerušeného odpočinku, kam si jezdíme odpočinout od všedních pracovních i nepracovních povinností. Tomu je třeba přizpůsobit také vybavení interiéru. Stylový holandský a rustikální nábytek naplní Váš druhý domov útulnou atmosférou, kde si na každodenní starosti ani nevzpomenete.

Nábytek dělá domov
Nábytek dělá domov, první i druhý. Pokud si chceme na své chalupě nebo chatě skutečně odpočinout, neměli bychom z ní dělat odkladiště, ale vybavit ji stylovým nábytkem. Holandský nábytek, stejně jako francouzský nábytek z internetového obchodu Aldo.cz se těší velké oblibě pro svůj krásný design, kterým dokáže útulně zvelebit každou místnost.    
  


Romantika v provensálském duchu
Milovníky romantiky, kteří si rádi vychutnávají svou večeři při svíčkách, jistě osloví rustikální jídelna v kombinaci dvou odstínů. Něžná bílá si zde podává ruku s přírodní borovicí a v doprovodu stylového kování dodává interiéru provensálského ducha. Svou jídelnu můžete vybavit stylovým kredencem, komodou s policí a klasickou sestavou jídelního nábytku, ale i dalšími samostatnými díly rustikálního nábytku. Na výběr přitom máte z několika barevných variant.      



Nevšední rustikální ložnice
Rustikální nábytek do ložnice nás zaujal svým nevšedním vzhledem. Tmavé provedení wenge se speciální povrchovou úpravou vykouzlí z každé ložnice neobyčejně zajímavý interiér. Pod tmavým lakem v polomatu se ukrývá borové dřevo, které místnost příjemně provoní. Postel je k dostání v různých rozměrech a může mít podobu letiště i jednolůžka.



Kde najdete více inspirace
Více inspirativních tipů pro Váš druhý, ale i první domov (součástí nabídky je moderní nábytek, kterým kompletně zařídíte Vaše bydlení) najdete na stránkách internetového obchodu www.nabytek-aldo.cz. Přejeme Vám hodně radosti ze zařizování a co nejkrásnější chvíle strávené na Vaší chatě nebo chalupě.       
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.