Živý plot z habru roste rychle

Kategorie: Péče o zahradu | 07.07.2011
Živý plot z habru roste rychle Živý plot z habru je v našich zeměpisných šířkách velmi rozšířený. Důvodů, proč mít živý plot z habru existuje hned několik. Je to především rychlý růst, snadná tvarovatelnost a odolnost.

Jak správně grilovat

Kategorie: Krby, grily, grilování | 06.07.2011
Jak správně grilovat Vzpomínáte na vydařenou grilovací party u Vašich přátel? Pořiďte si svůj vlastní gril a naučte se sami grilovat. Je to velmi snadné.

Cukety si zaslouží bohatou výživu

Kategorie: Pěstujeme zeleninu | 03.07.2011
Cukety si zaslouží bohatou výživu    Cukety mají rády půdu bohatou na živiny a dostatečnou zálivku. Jinak není jejich pěstování nikterak náročné. Vyrostou Vám i na kompostu.

Ředkvičky můžete vysévat opakovaně

Kategorie: Pěstujeme zeleninu | 03.07.2011
Ředkvičky můžete vysévat opakovaně Ředkvička je jednoletá kořenová zelenina, která se v kuchyni těší velké oblibě. Pěstuje se poměrně snadno a lze ji vysévat několikrát do roka.

Rajčata jsou nejpěstovanější zeleninový druh

Kategorie: Pěstujeme zeleninu | 30.06.2011
Rajčata jsou nejpěstovanější zeleninový druh Rajčata patří mezi nejoblíbenější zeleninové druhy na světě. Vyžadují půdu bohatou na živiny a pravidelnou zálivku.

Zahradní terasa je jako stvořená k odpočinku

Kategorie: Okrasná zahrada | 27.06.2011
Zahradní terasa je jako stvořená k odpočinku Zahradní terasa, která nepřiléhá těsně k domu, ale je od něho vzdálena několik metrů, je jako stvořená k nerušenému odpočinku.

Zahradní kuchyně k létu patří

Kategorie: Krby, grily, grilování | 27.06.2011
Zahradní kuchyně k létu patří V létě je radost venku nejen stolovat, ale také připravovat pokrmy. Protože zahradní kuchyně k létu patří, přinášíme Vám trochu inspirace.

Sochy na zahradu je třeba správně zvolit

Kategorie: Okrasná zahrada | 27.06.2011
Sochy na zahradu je třeba správně zvolit Chcete svou zahradu ozvláštnit? Pořiďte si sochy do zahrady z přírodního materiálu, anebo z jeho imitace. Jejich design a motiv je třeba správně zvolit.

Pampová tráva zkrášlí kouty každé zahrady

Kategorie: Okrasná zahrada | 27.06.2011
Pampová tráva zkrášlí kouty každé zahrady Pampová tráva neboli kortaderie má ráda teplá a slunečná stanoviště. Jejím domovem je Jižní Amerika.

Okrasný javor zahradu nádherně probarví

Kategorie: Rostliny | 27.06.2011
Okrasný javor zahradu nádherně probarví Okrasný javor je tradiční ozdobou japonských zahrad. Jeho krásně barevné listy vytvářejí hezký barevný kontrast ke stálezeleným jehličnatým stromům, anebo k trávníku.

Nejkrásnější zahrady jsou porostlé růžemi

Kategorie: Okrasná zahrada | 27.06.2011
Nejkrásnější zahrady jsou porostlé růžemi Růžová zahrada je symbolem romantiky. Mnoho z nás považuje za nejkrásnější zahrady obrostlé růžemi.

Luxusní zahrady inspirované tropickým rájem

Kategorie: Okrasná zahrada | 27.06.2011
Luxusní zahrady inspirované tropickým rájem Pokud máte rádi exotiku, jistě se Vám bude příjemně odpočívat ve společnosti tropických rostlin.