Zahradní jezírka dokážou vytvořit příjemná zákoutí

Kategorie: Okrasná zahrada | 12.06.2011
Zahradní jezírka dokážou vytvořit příjemná zákoutí Nejen v horkém létě se příjemně odpočívá v blízkosti zahradního jezírka. Zahradní jezírka dokážou vytvořit velmi příjemná zákoutí.

Škůdci a choroby na zahradě

Kategorie: Péče o zahradu | 12.06.2011
Škůdci a choroby na zahradě Škůdci a choroby, to je věčné téma všech zahrádkářů. Výrobci za účelem likvidace škůdců vyvíjejí stále nové chemické preparáty. Víte ale, že výskytu škůdců a chorob můžete účinně předejít?

Závěsné květináče Vám zpříjení posezení

Kategorie: Rady a tipy | 12.06.2011
Závěsné květináče Vám zpříjení posezení Trávíte rádi volný čas ve společnosti květin? Pořiďte si na svůj balkón či terasu závěsné květináče.

Stavba pergoly není náročná

Kategorie: Dům a chata | 12.06.2011
Stavba pergoly není náročná Stavba pergoly je dobrý tip pro všechny, kteří rádi odpočívají na své zahradě nebo terase. Otevřená pergola má především dekorativní charakter, zastřešená pergola Vás ochrání také před nepřízní počasí.

Krb s udírnou je místo přípravy skvělých lahůdek

Kategorie: Krby, grily, grilování | 12.06.2011
Krb s udírnou je místo přípravy skvělých lahůdek Uzení je stará osvědčená metoda úpravy masa, která dodává pokrmu jedinečnou chuť a vůni. Kdo si chce pochutnávat na po domácku připravených uzených lahůdkách, může si pořídit krb s udírnou.

Rostliny vhodné do stínu

Kategorie: Rostliny | 12.06.2011
Rostliny vhodné do stínu Vybíráte rostliny do stinných částí Vaší zahrady? Přinášíme Vám několik tipů na stínomilné rostliny. Bergénie, bohyška, kakost, anebo jahodka indická stín potřebují.

Okrasné keře jsou ozdobou zahrady

Kategorie: Okrasná zahrada | 12.06.2011
Okrasné keře jsou ozdobou zahrady Okrasné keře jsou neodmyslitelnou ozdobou každé zahrady. Zahradu však nejen zkrášlí, ale pomáhají ji také opticky rozčlenit, a zároveň sjednotit i zahustit.

Zahradní posezení pod pergolou nebo pod stromem

Kategorie: Rady a tipy | 12.06.2011
Zahradní posezení pod pergolou nebo pod stromem Znáte nějaké lepší místo, kde načerpat energii po náročném dni, než je zahradní posezení? Posezení pod pergolou, slunečníkem, či korunou košatého stromu je ideálním místem pro dobití baterek.

Japonské zahrady jsou balzámem na duši

Kategorie: Okrasná zahrada | 12.06.2011
Japonské zahrady jsou balzámem na duši Japonské zahrady v sobě umně snoubí přírodní krásy se symbolickým vyjádřením koloběhu přírody. Díky svému harmonickému uspořádání jsou učiněným balzámem na duši. Není proto divu, že pronikly takřka do všech částí světa.

Venkovní krby pro chvíle příjemného odpočinku

Kategorie: Krby, grily, grilování | 12.06.2011
Venkovní krby pro chvíle příjemného odpočinku Grilujete rádi? Pořiďte si venkovní krb. Venkovní krby jsou výbornými společníky na grilovací party, kteří se navíc pyšní pěkným vzhledem.

Držáky na truhlíky rostliny ochrání

Kategorie: Rady a tipy | 12.06.2011
Držáky na truhlíky rostliny ochrání Držáky na truhlíky představují velmi osvědčené řešení, jak ochránit své truhlíky a rostliny v nich před jejich poškozením přírodními živly, jako je například bouřka. Dnes si můžete vybrat i takové, které dodají Vaším květinovým nádobám na kráse.

Anglická zahrada a její podoby

Kategorie: Okrasná zahrada | 12.06.2011
Anglická zahrada a její podoby Je pro Vás anglická zahrada synonymem šťavnatě zeleného a pečlivě udržovaného trávníku, který obklopuje dům z neomítnutého zdiva? Pěstěný trávník je skutečně základem tohoto typu zahrady. Anglická zahrada však může mít více podob.