Dřevostavby umožňují celoroční i sezónní bydlení



Kategorie: Dům a chata | 29.11.2016

O dřevostavbách nejčastěji slýcháme ve spojení s celoročním bydlením či rodinnými domy. To však v žádném případě nevylučuje pořízení dřevostavby pro rekreační bydlení, na důchod trávený na venkově nebo jako sezónní chalupu! Dřevostavby jsou flexibilní a přinášejí výhody pro každého…

Dřevostavba – trend úsporného a komfortního bydlení

Je to tak, dřevostavbu můžete, ale nemusíte, pojmout jako velký rodinný dům, ať již v tradičním designu, nebo v moderním pojetí. Díky své variabilitě a možnosti zakomponování i vlastních požadavků může dřevostavba dobře posloužit jako rekreační a sezónní bydlení, nebo dokonce jako doplňková stavba v zahradě, určená pro návštěvy. Hledáte-li tedy menší obytný prostor, asi zvolíte některou jednopodlažní variantu, třeba s plochou kolem 70 m2. Přitom získáte dostatek soukromí, pohodlí i veškeré výhody moderního bydlení. Ekonomická nenáročnost dřevostaveb je velkým plusem, neboť se vyznačují nadstandardními tepelně-izolačními vlastnostmi. Stavba se rychle vytopí a ve vnitřním prostředí domu je udržována příjemná stálá teplota, která mimo komfortu zajistí i velmi nízké celoroční provozní náklady. Každá kvalitní dřevostavba je tedy ergeticky efektivním domem.

montovany dum

Kde hledat kvalitu? U profesionálů!

Společnost RD Rýmařov patří k největším ryze českým výrobcům montovaných domů, má mnohaleté zkušenosti a tak se nebrání ani atypickým řešením. Profesionálně přistupuje i k individuálním úpravám a také k samotné výstavbě. RD Rýmařov garantuje konečnou cenu, dobu výstavby jeden měsíc, 30letou záruku na konstrukci domu, kvalitní a mimořádně energeticky úspornou stavbu. Všechny stavby také splňují přísné domácí i evropské normy a co je důležité – jsou také vysoce ekologické.

drevostavby

Dřevostavby jsou vhodné do každé krajiny, do nížin i na hory

Při porovnání bydlení nová dřevostavba versus zděný dům nebo městský byt dojdete k jednoznačnému závěru – dřevostavba má spoustu výhod, které jsou dobrými důvody pro její volbu a spokojenost majitele. Dřevostavby jsou vzhledem ke svým vlastnostem vhodné i do specifických oblastí, tedy i tam, kde je, vzhledem k počasí, provoz domu náročnější než ve většině krajů ČR. A pokud chcete užívat dřevostavbu dlouhá léta, což technologie výroby a použité materiály zaručují, nezapomeňte, že jako každý dům i dřevostavba potřebuje pravidelnou údržbu a péči.

logo R´D Rymarov

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.