Zahradní nábytek: zvolíte ratan nebo dřevo?



Kategorie: Zahradní nábytek | 05.05.2016

Nábytek na zahradu nejenže by měl dobře vypadat, ale musí být především odolný vůči proměnlivým náladám počasí, snadno udržovatelný, pohodlný a praktický pro přenos i uložení během zimního období. Na výběr je několik druhů, nejtradičnější je dřevěný masiv, následovaný ratanem a kovem.

Vyberte si komplet vhodný pro balkon nebo pro zahradní posezení

Dvě stohovatelná elegantní křesílka a menší kulatý stolek z hliníku v kombinaci se dřevem – to je ideální řešení pro balkóny, kde bojujeme s každým kouskem místa. Pro terasy, zimní zahrady, ale především do volných venkovních prostor u domů, chalup i chat jsou určeny nábytkové sestavy na zahradu, které také naleznete na stránkách portálu Galera.cz.

elegantni zahradni nabytek ze dreva

Překvapte třeba při letním grilování svou rodinu i přátele kvalitním nábytkem na zahradu ze dřeva – z borovicového masivu nebo tropického dřeva, praktickými skládacími židlemi, nebo velkým rozkládacím stolem!

Elegantní, ale účelný – to je umělý ratan

Ratanový nábytek na zahradu a terasu dlouhodobě odolává vlivům nepříznivého počasí a navíc je i nenáročný na údržbu. Zvolíte-li umělý ratan (technoratan) v kombinaci s hliníkem, nemusíte se o zahradní nábytek každodenně starat. Luxusnější verze setů z ratanu, tvořené křesílky a pohovkami, se základní konstrukcí z pevného hliníku, jsou vybaveny vysokými, pohodlnými podsedáky, které si však, v případě umístění sestavy volně v zahradě, žádají na noc zakrytí nebo uložení do sucha.

ratanova sestava zahradniho nabytku

Sestavte si svůj zahradní set sami

Nevybrali jste si žádnou zahradní nábytkovou sestavu ze dřeva? Raději byste u stolu viděli více křesel, židlí nebo ještě jeden stůl v záloze? Žádný problém. Sestavte si svou verzi kvalitního dřevěného nábytku na zahradu sami.

masivni drevena lavice na zahradu

Jednotlivé prvky jsou nabízeny z borovicového, dubového, akátového dřeva nebo tropického dřeva meranti, přírodní bez povrchové úpravy nebo ošetřené speciálním olejem. V každém případě vás potěší pevnou konstrukcí, vzhledem i odolností.

masivni dreveny nabytek

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.