Zahradní nábytek nemusí být jen z plastu



Kategorie: | 21.05.2012

Je pro Vás plastový nábytek synonymem cenově dostupného zahradního nábytku? Zahradní nábytek za příznivou cenu nemusí být jen z plastu. Mnohem estetičtější a odolnější řešení představuje stylový dřevěný, anebo elegantní kovový nábytek.

Zahradní posezení je Vaší vizitkou
Vybíráte nábytek na zahradu? Možná uvažujete o pořízení laciného nábytku z plastu. Hlavní předností plastového nábytku je sice jeho nízká pořizovací cena a vzhledem k malé hmotnosti také snadná manipulace. Ovšem pokud chcete dodat Vašemu zahradnímu posezení na důstojnosti, a zároveň toužíte po nábytku, který něco vydrží, pak byste se raději měli poohlédnout po jiné alternativě, jako je například kovový, anebo dřevěný zahradní nábytek. Přece jen zahradní posezení je vizitkou celého domu.

Krásný zahradní nábytek s dlouhou životností  
Na stále výstavě zahradního nábytku firmy Vladeko nás zaujala široká nabídka krásného nábytku z odolných tropických dřevin, akátu, teaku a eukalyptu. Vynikající užitné vlastnosti vybraných dřevin ve spojení s kovovými prvky jsou zárukou vysoké odolnosti, dlouhé životnosti, stejně jako elegantního vzhledu. 
 
Perfektní funkčnost a dokonalý vzhled 
A která nábytková řada nás nejvíce zaujala? Zahradní nábytek Lake Louise vyrobený z kombinace nerezové oceli a akátového dřeva představuje jedinečné spojení perfektní funkčnosti a dokonalého vzhledu. Tvrdé a houževnaté akátové dřevo, které se pyšní světle hnědou barvou s jemnou kresbou, představuje ve spojení s ocelovými prvky záruku stability a dlouhé životnosti. Díky své konstrukci je tento kovový zahradní nábytek ideální pro terasy a pergoly s pevnou podlahou. 
 
Sestava Vašemu posezení na míru 
Variabilita nábytkové řady Lake Louise umožňuje uspořádat zahradní posezení přesně podle Vašich představ. Sami si můžete navolit počet zahradních křesel nebo lavic a zvolit si konkrétní typ nábytku, například, zda si přejete skládací, anebo polohovací křeslo. Za zmínku rovněž stojí bytelné zahradní stoly. K příjemnému lenošení v zeleni nebo u bazénu svádějí komfortní zahradní lehátka. Velké oblibě se těší zahradní lehátko s kolečky. Náš tip: Pro maximum komfortu si ke svému zahradnímu lehátku dopřejte servírovací stolek Lake Louise.
 
Kde nakoupíte
Vyberte si elegantní zahradní nábytek, který se stane chloubou Vaší zahrady po mnoho dlouhých let. Internetový obchod www.nabytek-zahradni.cz je tu pro Vás.  

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.