Zahradní domky na nářadí Biohort - 20 let záruka!



Kategorie: Rostliny | Okrasná zahrada | 16.04.2016

Každý zahrádkář uvítá dostatek úložných prostor na své zahradě. Na nedostatek místa narážíme zejména při uskladnění zahradnického náčiní, sekačky na trávu, grilu nebo zahradního nábytku. Potřebujeme je mít dobře uskladněné, ale zároveň po ruce, abychom je mohli podle potřeby používat.

Řešením pro uskladnění jsou zahradní domky na nářadí Biohort

Ty lze umístit kdekoliv na vhodné místo na zahradě nebo terase. Díky svému reprezentativnímu a elegantnímu vzhledu, se hodí na každou zahradu. Zahradní domky Biohort nejenom skvěle vypadají, ale jsou především dokonale funkční. Konstruktéři společnosti Biohort vyvinuli produkt, jehož hlavní předností je vysoká kvalita s vysokou uživatelskou hodnotou. Pro výrobu použili silný, žárově pozinkovaný ocelový plech opatřený polyamidovým vypalovacím lakem. Dveřní kování je také vyrobené z ušlechtilé oceli. Díky optimálnímu konstrukčnímu provedení unesou zahradní domky Biohort velmi vysoké zatížení sněhem a jsou odolné proti všem povětrnostním vlivům, zejména proti vodě, větru a mrazu. Zvolené materiály ušetří čas a finance svých uživatelů, protože vyžadují minimální údržbu. Rakouský výrobce Biohort potvrzuje kvalitu zárukou 20 let.

zahradní domek Biohort

Rozsáhlé vybavení zahradních domků na nářadí Biohort

Zahradní domky na nářadí disponují rozsáhlým vybavením, které je možné doplnit o další příslušenství volené podle potřeb uživatele. Praktické jsou například plynová tlaková pružina, která pomáhá při otevírání a zavírání dveřního křídla, okap s integrovaným lapačem listí, ventilační žábry pro dostatečné větrání, integrované okapové žlaby nebo dešťové svody, tepelná izolace, integrované držáky nářadí, jízdních kol nebo zahradního náčiní, sklápěcí stůl, police nebo sady háčků.

domek na naradi

Zahradní domek na nářadí Biohort vytvoří příjemné zázemí na Vaší zahradě

Zahradní domky Biohort slouží zejména k dokonalému zorganizování veškerého nářadí nebo náčiní určeného pro práci na zahradě nebo okolo domu. Můžete se v nich pohodlně věnovat činnostem, kterými jsou přesazování rostlin nebo drobným opravám v době, kdy třeba prší. Pro tento účel je vhodný zejména domek na nářadí Europa. Pomocí dvou k sobě spojených domků si lze vytvořit jeden velký a tím získat větší prostor. Vybrané doplňky jej pomohou prakticky vybavit. Lze si zvolit sklápěcí stůl, police nebo prostor prosvětlit vyklápěcími okny. Domek je možné doplnit dodatečnými dveřmi do postranní stěny, anebo je možné instalovat postranní střechu s podpěrami, volitelnou na obou stranách domku. Pod ní můžete pohodlně štípat dřevo a využít jí jako přístřešek k jeho uskladnění.

prakticky zahradni domek

Zahradní domky na nářadí Biohort si můžete zakoupit v oficiálním E-shopu www.Obchodprobydleni.cz.

Výhradní zastoupení společnosti Biohort v ČR:

Dastech s.r.o.

Adresa: U kapličky 6, 417 25 Lahošť, Teplice

Zákaznická linka: 800 320 151

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.