Zabydlete se na zahradě!



Kategorie: Zahradní nábytek | 07.07.2015

Také s létem měníte svůj obývací pokoj za zahradu? Přinášíme Vám spoustu inspirativních tipů, jak se venku zabydlet. Kovový nábytek, nádoby na květiny a další zahradní doplňky promění Vaši zahradu v to nejkrásnější pohádkové zákoutí.

Drátěné zahradní posezení

Znáte nějaký lepší způsob, jak si vychutnat odpolední šálek kávy nebo večerní sklenku vína, než u půvabného stolku a v obklopení květin? Kovový kulatý stolek Vám dobře poslouží, ať už ho umístíte na terasu nebo pod stříšku altánu.

kovovy zahradni stolek

kovova zahradni zidle

Náš tip: Drátěný stolek vkusně doplníte přidáním dekorativních zahradních židlí z kombinace kovu a dřeva. Když skončí sezóna, můžete židle buď sklopit, nebo jejich prostřednictvím vnést do svého interiéru trochu nostalgie.

Pokud se Vám líbí romantický kovový nábytek, můžete své venkovní posezení zvelebit také přidáním stylových zahradních židlí s výpletem.

bila kovova zidle

Bílé provedení s patinou ocení především příznivci rustikálního stylu. To ovšem neznamená, že byste si tímto nábytkem nemohli oživit moderní exteriér.

Zadáno pro květiny

A kam usadit rostliny? Zapomeňte na obyčejné nádoby na květiny! Bylinky najdou své místo v dřevěné bedýnce z paletového patinového dřeva. Že byste raději kovovou alternativu? Stojan na květiny v designu kola vybavený košíkem na aranžování květin rozhodně stojí za úvahu! Anebo byste raději terakotové vázy?

stojan na kvetiny - kolo

Ať žijí ptáci!

Zahradní posezení už máme vybudované, vydejme se nyní hlouběji do zahrady, abychom oživili její zákoutí. Jestliže se Vaše zelené království pyšní zahradním jezírkem, dekorativní ptáci, jako je čáp nebo plameňák, nejenže se k němu skvěle hodí, ale zdálky dokonce vzbuzují dojem, že jsou skuteční.

zahradni dekorace - capi

To ostatně poznáte, až se Vaše návštěva poběží přímo na místo přesvědčit, jak to doopravdy je. Zahradám pojatým v provensálském duchu budou slušet kohouti. Nebo byste raději selské pojetí? A co tak umístit do zahrady kozu? Stačí si vybrat, všechna plastová zvířata vypadají jako živá.

Drobnosti, které potěší

Byli jste pozváni k přátelům či příbuzným na zahradní posezení? Přibalte k láhvi vína originální dárek! Kovová dekorace, jako je úchvatný věšáček na klíče starožitného vzhledu, si v každém domě najde své místo. Jdete navštívit houbaře? Přineste mu polystonové muchomůrky do zahrady! Krásná dekorace, která umístěná pod jehličnatým stromkem bude působit dojmem, jako by tu vyrostla po dešti.

zahradni dekorace - houby

Hledáte více inspirace, jak zvelebit svou vlastní zahradu nebo potěšit své blízké? Navštivte stránky www.edekor.cz. Najdete zde nejen zahradní dekoraci a doplňky, ale také vázy na květiny, interiérové a kuchyňské doplňky a mnoho dalšího pro své bydlení. Přesvědčte se sami.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.