Volná chvilka? Hurá do montérek!



Máte posečený trávník, uklizeno v garáži, nově natřený zahradní nábytek a přemýšlíte, jakou práci byste si na sebe vymysleli? Připravili jsme pro Vás několik inspirativních tipů, které potěší všechny Vaše blízké! Posezení pro manželku, altánek pro hosty a domeček pro děti!

Jak se odreagovat
Práce na zahradě a v dílně představuje ideální způsob, jak se odreagovat po náročném pracovním dni nebo týdnu. Pokud patříte mezi zručné domácí kutily, jistě máte nejraději kreativní volnočasové aktivity, jako je stavba drobných objektů nebo děl zahradní architektury. Jestliže přemýšlíte, jak se odreagovat, a zároveň zpříjemnit pobyt na zahradě sobě i svým blízkým, jste na správné internetové adrese. Máme pro Vás pár šikovných nápadů.

Pro krásnější zahradu
Na zahradě je stále co zvelebovat. Pokud Vaše žena touží po zahradním koutku v provensálském stylu, zkuste jí udělat radost kamennou zídkou se středomořskými bylinkami. Ideální je jižní či jihozápadní svah, který zpevníte, a osadíte valem z kamenů spojených maltou. Pak už to chce pár nádob a rostliny, jako je tymián, levandule, oregano, rozmarýn a spol. V případě, že Vám schází reprezentativní posezení pro společné chvíle se širší rodinou a přáteli, můžete se pustit do jeho realizace. Je libo altán, pergola na terase nebo její samostojná varianta? Záleží na Vás. Na internetu se dá najít spousta šikovných návodů.

Dětem pro radost
A nyní něco pro nejmenší členy rodiny. Pokud máte na zahradě vzrostlý košatý strom, můžete jej využít jako základ pro stavbu domečku. Děti i vnoučata budou mít radost! Stačí 4 patky, prkna, nářadí, trocha fantazie a můžete se pustit do díla. Jestliže na Vaší zahradě vzrostlé stromy chybí, můžete svým ratolestem postavit domeček na zemi.

Aby šla práce od ruky
Aby Vám šla práce lépe od ruky, doporučujeme mít na sobě pohodlné pracovní oblečení. Nejlépe bavlněné tričko, které dobře saje pot, a montérky, případně pracovní kombinézu. Praktický pracovní outfit, který je zároveň stylový. Přejeme Vám, ať se dílko podaří, a ať svým blízkým uděláte hodně radosti! Mimochodem víte, že klasické montérky, které pochází ze Spojených států, zde vznikly jako pohodlnější alternativa džínsů?
Pracovní oblečení Brudra

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.