Synus - nová střešní krytina značky Terran



Kategorie: Rady a tipy | Rekonstrukce chaty | 30.09.2015

Pokud uvažujete o stavbě rodinného domu nebo se jej po letech konečně chystáte rekonstruovat, výběr vhodné střešní krytiny je jedním z rozhodnutí, které Vás v blízké budoucnosti čeká. Ověřenou a oblíbenou alternativou je betonová střešní krytina, která vyniká svojí pevností, dlouhou životností, barevnou stálostí, elegancí i poskytovanými zárukami.

Jedinečný vlnitý profil

V portfoliu značky Terran aktuálně najdete pozoruhodnou novinku v podobě střešní krytiny Synus, která může představovat ideální řešení i na Vaši střechu. Oproti klasické či moderní střešní krytině se tak v nabídce objevuje krytina s jedinečným vlnitým profilem, který svým tvarem věrně kopíruje sinusoidu. Příčně zvlněný profil však není zajímavý jen po vizuální stránce, hlavní deviza nové střešní krytiny spočívá hlavně v její opravdu vysoké pevnosti a z toho vyplývající mimořádná životnost. Kvalitní materiály, výjimečné vlastnosti Střešní krytina Synus se vyrábí z vysoce kvalitního barevného betonu s dvojnásobnou povrchovou úpravou. Patří do kategorie krytin, kterým se jejich povrch upravuje nejzajímavějšími a nejověřenějšími metodami, materiály a nátěry. Synus tak disponuje nejen vysokou pevností, ale i dobrou rezistencí, barevnou stálostí i na pohled atraktivním hladkým vyhotovením.

trvanliva betonova stresni taska

Lehká, ale mimořádně odolná

Synus zaujme i svojí nízkou hmotností. Střešní krytina patří k nejlehčím v portfoliu značky, přičemž hmotnost jedné tašky je asi 4 kg. Představuje proto ideální volbu v případě rekonstrukcí starších domů, kde se například nepočítá s výměnou krovu. Zajímavá však bezpochyby je i v případě novostaveb. Díky svému elegantnímu tvaru a dvěma módním barevným provedením se uplatní prakticky na každé střeše. Nízká hmotnost střešní krytiny je vítaným parametrem. Synus je mimořádně odolný proti jakýmkoliv povětrnostním výkyvům – odolá tuhým mrazům i silné vichřici. Důležité je správné nadimenzování střechy, díky kterému zvládne střešní krytina vysoké zatížení i nepřízeň počasí.

betonova strecha Synus

Dlouholeté záruky

Nespornou výhodou materiálu jsou i dlouholeté záruky. Na produkty Synus poskytuje značka Terran 50letou záruku, která se vztahuje na neprosákavost, přesnost rozměrů a mrazuvzdornost.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.