Střecha EUREKO na zahradní domek, chalupu i dům



Kategorie: Rekonstrukce chaty | 13.04.2016

Pokud váháte, jakou střešní krytinu položíte na zahradní domek, zkuste se nejdříve na chvíli zamyslet. Pokud je sklon pergoly či domu malý, pravděpodobně krytinu ani neuvidíte a tato otázka Vás nemusí trápit. Pokud je zde ale šikmá střecha a Vy na ni dobře vidíte, stanete se střešní krytina běžným koloritem Vašeho dne.

A taková střecha by podle toho měla vypadat. EUREKO patří mezi designově velmi povedené střešní krytiny. Kromě imitace břidlice, která má na trhu již dlouhodobě své místo, vyrábí firma REGRA PLAST imitaci dřevěného šindele a ten na českém trhu nemá obdobu.

plastovy sindel Eureko verne imituje drevo

Plastový šindel EUREKO DDS II je krytina s velmi jednoduchou montáží, kterou zvládne každý. Jednotlivé šindele se zasunou do zámku a upevní v přibíjecích místech obyčejným hřebíkem.

plastovy sindel EUREKO

Pokládka je prováděna zleva doprava a může být provedena i od hřebene dolu. Není tedy třeba stavět složité lávky, chodit po krytině apod. Na druhou stranu ale krytina pochozí je. Odolává mechům, mrazu i kroupám a záruka u plastového šindele je 30 let. Kromě hřebenáčů existují i nárožní a úžlabní šablony, které se používají u složitějších střech a pergol různých tvarů.

lehka plastova stresni krytina

V neposlední řade ale patří EUREKO k nejlehčím střešním krytinám na trhu a jeho váha se pohybuje okolo 6 – 8 kg/m2. To ocení nejen krovy, ale také řemeslníci. Krytina se upravuje, řeže a střihá klasickými nástroji, ať už obyčejnou pilkou na dřevo s jemnými zuby či nůžkami na plech. Nejdůležitější předností plastového šindele je ovšem jeho vzhled. Střecha je téměř k nerozeznání od staré dřevěné šindelové střechy a tak si tato moderní a bezúdržbová krytina zachovává přírodní nádech, vhodný na rekonstrukce starých domů, sruby, roubenky ale i zahradní domy a pergoly. Možná by se hodilo i Vám na zahradu EUREKO.

Veškeré další informace a potřebné kontakty naleznete na www.eureko.org

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.