Řešení pro zastínění a zastřešení terasy



Kategorie: Dům a chata | Vybavení a technika | 10.07.2015

Znáte lepší odpočinek po dlouhém pracovním týdnu, než víkend strávený sladkým nicneděláním doma na terase? Díky vhodně zvolenému typu zastínění terasu využijete i během parních letních dní, zastřešení terasy vám navíc poskytne ochranu i před deštěm.

Efektivní stínění pomocí venkovních markýz

Jednou z nejoblíbenějších možností, jak zastínit terasu, jsou venkovní markýzy s výsuvnými rameny. Pokud si chcete dopřát opravdový luxus, zvolte jednu z markýz od předního německého výrobce Weinor. Markýzy Weinor jsou dostupné v široké škále barev s kvalitními potahy, které jsou impregnovány proti vodě, mají vysoký UPF faktor a jsou odolné vůči znečištění a plísním.

vysuvna venkovni markyza

Vybrané modely se dodávají s integrovaným LED světelným panelem a čelním navíjecím volánem, který oceníte zejména při nízko postaveném slunci. Nezbytným doplňkem jsou čidla počasí, díky kterým se markýza při změně počasí automaticky zatáhne. Markýzy můžete instalovat na stěnu, do stropu nebo do krovu, použitím kotev Thermax se nemusíte obávat ani instalace na stěnu s izolací tloušťky 20 cm. Pro dálkově ovládané markýzy je napojení na stávající elektroinstalaci jednoduché, postačí jeden kabel umístěný ve výšce instalace markýzy.

markyza s pevnou konstrukci

Markýzy s výsuvnými rameny je nutné v případě deště nebo silného větru zatáhnout. Na terasy vystaveny silnému větru se skvěle hodí markýzy s pevnou konstrukcí, které jsou tvořeny stojinami a pevnými rameny s posuvným potahem. Luxusně vybavena markýza Pegotex vám díky potahu z vrstveného PVC a důmyslně vyřešenému odvodu vody poslouží rovněž jako ochrana před deštěm.

luxusni markyza Pegotex

Exkluzivní zastřešení terasy

Zastřešení terasy výrobce Weinor je určené pro zájemce hledající exkluzivní obytný prostor. Velkou výhodou konstrukce je její modulárnost, která umožňuje k základní verzi Terrazza přidat obvodové fixní nebo bezrámové posuvné zasklení. Použité zasklení je z bezpečnostního skla bez tepelně izolačních vlastností, jedná se tedy o tzv. třísezónní terasy. Prosklenou terasu Glasoase lze využívat od časného jara do pozdního podzimu, spojení bočního zasklení, infrazářičů a LED osvětlení Vám zajistí příjemné klima i během chladnějších dnů.

prosklena terasa Glasoase

Abyste využili terasu naplno, doporučujeme doplnit zastřešení o vertikální nebo střešní markýzy. Výhradním dodavatelem luxusních teras německého výrobce Weinor je společnost Confico Trading, která nabízí kompletní služby od poradenství až po odbornou montáž.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.