Připravte zahradu na jaro včas



Kategorie: Dům a chata | Péče o zahradu | 08.03.2013

V březnu je nejvyšší čas začít dávat zahradu do pořádku, a proto Vám přinášíme tip, kde nakoupit vše potřebné na opravu zahradního zařízení a vybavení. Hřebíky počínaje a plotovými sloupky konče.

Bez hřebíků ani ránu
Když slezou poslední zbytky sněhu, zjišťujeme plný rozsah škod, které nám zima na zahradě napáchala. Zahradní zařízení a vybavení, které se nedalo schovat pod střechu, často vyžaduje opravu. Kvalitní hřebíky se proto budou jistě hodit. Stačí si jen vybrat, jaké potřebujete.  



Opravte si plot
Podepsala se zima na Vašem plotě? Nakupte pletivo a doplňky co nejdříve. Pokud se chystáte provést montáž pletiva svépomocí, nezapomeňte na pletivové kleště, s jejichž pomocí přichytíte pletivo k napínacímu drátu. Pletivo pomůže ochránit nejen Vaše soukromí, ale také stromy proti okusu zvěří. Králičí pletivo je vhodné pro králíkárny a ohrazení pro slepice. 

Sloupky, které vydrží
Pokud stav plotu rovněž vyžaduje výměnu sloupků, postavte letos takové, které příští zimě zaručeně odolají. Plotové sloupky vyrobené z oboustranně pozinkované podélně svařované trubky s místem sváru upraveným metalizací jen tak něco nepovalí. Kloboučky a držáky napínacího drátu jsou součástí sloupku.  

Nakupujte z pohodlí domova
Pletivo, plotové sloupky, hřebíky na opravu Vašeho plotu a vše potřebné k jarní údržbě Vašeho zahradního zařízení a vybavení včetně nářadí najdete na www.kondor.cz. Šetřete svůj čas i palivo a objednejte si veškeré zboží pěkně z pohodlí svého domova. Další výhodou internetového nákupu je sleva ve výši 12%.    

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.