Pozvánka na jarní veletrhy nejen o bydlení



Srdečně Vás zveme na jarní veletrhy ABF, kde uvidíte přehlídku nápadů, inspirace a novinek v bydlení. Navštivte největší veletrh o bydlení v České republice, budete mít možnost si popovídat s odborníky domácích i zahraničních firem a prohlédnout si jejich nabídku produktů a služeb.

Na jednu vstupenku 5 veletrhů
Jarní veletrhy ABF startují 19. března a zájemci se jich mohou zúčastnit až do neděle 22. března. Svým zaměřením pokrývají všechny obory, které jsou spojeny s bydlením, nábytkem, tvorbou zahrad, kancelářemi, zkrátka prostředím, ve kterém se každý den pohybujeme. S jednou vstupenkou můžete navštívit hned 5 veletrhů. Které to jsou?

FOR FURNITURE - největší veletrh celého souboru, jehož tématem je nábytek a bytový design. Představí se přední čeští výrobci jak jsou ROTT, JELÍNEK, KAPLAN, JITONA, DŘEVOTVAR Jablonné nad Orlicí nebo TRACHEA. Z prezentovaných zahraničních značek nábytku se mohou návštěvníci těšit například na značky ALBERT PONSEL, KING KOIL nebo EGOITALIANO.

kuchyne s dvirky Trachea

FOR HABITAT – tradiční veletrh bydlení, staveb a rekonstrukcí, který bude letos již 22. ročníkem. Kompletní sortiment stavebních prvků od obkladů až po bazény představí prověření producenti jako jsou ALUKOV, CONDECOR, SAPELI nebo DESJOYAUX.

For Habitat

FOR OFFICE - jediný specializovaný veletrh v ČR, zaměřuje na komplexní vybavení kancelářských a komerčních prostorů. K vidění bude nabídka firem jako jsou WERTO, PEŠKA nebo OFFICE PRO.

FOR GARDEN - jediný veletrh v České republice zaměřený na zahradu jako celek, kde najdete kompletní nabídku produktů a služeb pro dokonalou zahradu. Své služby a sortiment budou prezentovat ASKO, DOPPLER nebo LandART atelier a EKOGREEN.

BYDLENÍ - NOVÉ PROJEKTY – 21 .ročník výstavy realitních a developerských projektů, který představí nové i stavající projekty.

Jedinečné přehlídky interiérového designu
Pokud Vás zajímají novinky ze světa designu a současných trendů, bude pro Vás milým potěšení výstava DESIGN SHAKER, která se letos představí v nové podobě rozdělené do 3 sekcí: Big Deal - věnovaná top designovým tvůrcům, Fresh space, kde se představí mladá generace designérů a Field office, kde budou k vidění zajímavé návrhy i realizace interiérů známých architektonických studií.
Kurátorský výběr toho nejlepšího, co Design Shaker nabídne, uvidí návštěvníci uvnitř stylizovaného rodinného domu Decore.gallery, kde s si budou moci zámeci také vyzkoušet, jak komfortně lze s vybraným designem bydlet.

vydarena jidelni souprava ROTT

Další zajímavou akcí bude také SCÉNA: Inspirace & Trendy 2015. Jedná se o unikátní představení čtyř světových trendů v designu, které budou sestaveny z exponátů vybraných vystavovatelů a prezentovány v samostatných „mini“ interiérech. Vybraná témata pro letošní rok jsou: industrial (inspirovaný průmyslovými prvky a materiály), orient (postavený na barvách a vzorech orientu), neutral (styl plný jemných linií a něžných barev, který vzhlíží do budoucnosti) a mix mash (eklektický, výrazný styl kombinující zdánlivě nesourodé materiály a výrazné barvy zkrocené do harmonie).

Program velethů je skutěčně obsáhlý, a proto je pro veřejnost připravena mobilní aplikace Veletrhy v kapse se kterou je možné najít vešekeré informace pohodlně v telefonu nebo tabletu. Aktuální informace jsou vždy dostupné také na webu www.forfurniture.cz a facebookových stránkách www.facebook.com/abf.veletrhy.bydleni.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.