Postřikovače – nepostradatelní pomocníci v boji proti škůdcům a chorobám



Kategorie: Rostliny | Péče o zahradu | 22.10.2012

Ovocné stromy, vinná réva, růže, a dokonce i trávník potřebuje chránit proti škůdcům a chorobám. Nejúčinnější ze způsobů ochrany představují postřiky. Profesionální postřikovače jsou zárukou efektivní a pohodlné práce.

Postřikovače pro zahradu i dům 
Postřikovače jsou jednoduchá zařízení, která slouží k pohodlnému a efektivnímu rozptylování kapaliny. Upotřebíme je nejen na zahradě, ale také v domácnosti při běžném ošetření pokojových či balkónových rostlin. Konkrétní typ postřikovače vždy volíme podle velikosti obhospodařované plochy.

Tlakový postřikovač 3L.

Menší nebo větší?
K ošetření pokojových a balkónových rostlin, menších záhonů, anebo k zavlažování sazenic je ideální menší tlakový postřikovač. Naproti tomu zahradní postřikovače se používají k rozptylování kapaliny na větší plochy. Velmi praktickou pomůckou každého zahrádkáře je snadno přenosný zádový postřikovač určený k péči o ovocné stromy, vinnou révu, záhonové rostliny i o trávník (například v případě aplikace selektivního herbicidu).

Ruční postřikovač 1L.

Profesionální zahradní technika
Pokud se chystáte oživit zahradní jezírko, jistě se Vám budou hodit osazovací koše na rostliny a další zahradní technika určená pro jezírka. Při práci na zahradě dále oceníte profesionální zahradní nůžky, odstraňovače plevele a další praktické pomocníky. "Ruční nářadí pro Vaši zahradu i dům můžete nakoupit například v e-shopu s příznačným názvem www.rucni-naradi.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.