Pořiďte si luxusní zahradní nábytek z masivu



Kategorie: Zahradní nábytek | 02.03.2011

Toužíte po komfortním posezení, které povznese Vaší zahradu? Co je skutečnou chloubou každé zahrady? Přeci stylový zahradní nábytek, který s ní splyne natolik, že se stane její přirozenou součástí. Pojďme se společně podívat, co nabízejí jednotlivé kategorie.

Stylové posezení

Dřevěný stůl je vřelým srdcem každého zahradního posezení. Harmonii do vašeho zeleného odpočinkového kouta nepochybně vnese kulatý stůl Roma ze smrkového dřeva. Velmi kvalitní provedení a hloubková impregnace je zárukou jeho dlouhodobé životnosti. Pod deskou stolu navíc najdete detail, který jistě oceníte. Malou odkládací plochu šikovně vklíněnou mezi nohy stolu. K malé zahradní svačince či většímu pikniku a grilování se můžete posadit také ke stolu obdélníkového tvaru, nebo k jeho osmihrannému příbuznému.

Skupinka zahradních křesel ze 100% přírodního materiálu v kombinaci s vámi zvoleným stolem velmi citlivě a nenápadně dotvoří relaxační zónu vaší zahrady. Můžete si pořídit buď celodřevěná, nebo s napínacím sedákem a opěrákem z čisté bavlny.

Hamaka pro požitkáře

Víte ale, že ti praví zahradní požitkáři si kromě klasického sedacího zahradního nábytku pořizují také houpací nábytek? Co máme na mysli? No přeci pohodlné hamaky neboli houpací sítě. Za horkých letních dnů, nataženi ve stínu stromů, v nich najdete příjemnou formu odpočinku.

Závěsné komplety se skládají z masivní dřevěné konstrukce a závěsné sítě. Sítě jsou utkané z bavlny ve stylové zelené nebo neutrální krémové barvě. Praktickou výhodou těchto kompletů je velmi snadná montáž a demontáž dřevěné konstrukce. Dřevo použité k výrobě konstrukce hamaky je hloubkově impregnované, což zajistí jeho výbornou odolnost vůči povětrnostním vlivům. Vybírat můžete z několika typů závěsných sítí. Jestliže preferujete ležení napříč, bude se vám určitě líbit zahradní hamaka Doub.

Závěsný nábytek

Pokud rádi lenošíte za zpěvu ptáků, pak je zahradní závěsné křesílko s měkkým sedákem tím ideálním kouskem exteriérového nábytku pro vás. Můžete si udělat radost posezením pro jednu, ale i pro dvě osoby. Získáte tak úžasné místečko jako stvořené k rozjímání v zeleni, nebo v zimní zahradě.

Oblíbenou variantou tohoto druhu nábytku jsou závěsné koše. V chladném počasí si tak můžete vychutnávat kávičku schováni před zimou a zavěšeni v koši vaší zimní zahrady.

Z webu přímo před váš dům

Luxusní zahradní nábytek můžete získat velmi pohodlným způsobem. Navštivte webové stránky www.Sheesham.cz  a seznamte se s nábytkem, který vaší zahradě bude slušet.

Vše, co uložíte do nákupního košíku, společnost Discus, s. r. o. zdarma dopraví přímo před váš dům.

Zdroj: www.StavimeSen.cz


 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.