Plastové bazény a zastřešení bazénu



Kategorie: Dům a chata | Vybavení a technika | 16.02.2015

Také už se nemůžete dočkat, až začne sluníčko pořádně pálit a Vy si budete užívat svou koupací dovolenou? Zkraťte si čekání na léto a pořiďte si vlastní bazén! Pokud budete mít i zastřešení, můžete zahájit koupací sezónu již v dubnu!

Plastové přelivové bazény
A jaký bazén si pořídit? Vzhledu zahrady či terasy nejvíce svědčí zapuštěné bazény. V tomto segmentu se těší rostoucí oblibě plastové bazény s přelivem, které v sobě spojují výhodu příznivé ceny a elegantního vzhledu. Přelivové bazény na první pohled zaujmou vodní hladinou sahající až k samotnému okraji.
Přelivový plastový bazén od dodavatele Swim bazény Líně zaručuje dokonalou cirkulaci a filtrování vody, aniž by potřeboval vyrovnávací nádrž, a to díky jedinečné technologii přelivové hrany. Zákazníci, kteří zvolí tento typ bazénu, si rovněž pochvalují bezprostřední odvod nečistot z vodní hladiny ve spojení s absencí nevzhledného mastného pruhu nad hladinou. Vybrat si přitom mohou z několika variant hloubek (120 cm, 150 cm nebo atypické) a ze čtyř různých tvarů. Obdélník s ostrými či zaoblenými rohy, ovál a kruh.

Plastový bazén ovál s rohovým schodištěm

Plastový bazén se skimmerem
Ze všech výše uvedených tvarů a velikostí mohou vybírat i ti, kteří dávají přednost bazénu se skimmerem. Hlavní výhoda tohoto typu plastového bazénu spočívá ve vysoké odolnosti vůči chemikáliím a teplotám v rozmezí od -40 do 70 stupňů Celsia, a tudíž v dlouhé životnosti, která je dána použitím homogenního termoplastického kopolymeru. Majitelé plastového bazénu se skimmerem si mohou umístit schodiště jak v rohu bazénu, tak i na vnější straně a vytvořit tzv. lagunu.

Nezávisle na tom, pro kterou z variant bazénů Swim se zákazníci rozhodnou, oceňují kromě příznivé ceny krátkou dobu montáže – kompletní instalaci zvládnou bazénoví specialisté za den.

Zastřešení prodlouží sezónu
Během jediného dne lze provést i zastřešení bazénu, praktické opatření, které v našich klimatických podmínkách podstatně prodlužuje koupací sezónu. Kdo má svůj bazén zastřešený, nejenže se může koupat od dubna až do října bez přídavného vytápění, ale také si usnadní a zlevní údržbu. Také zde mají zákazníci na výběr z mnoha různých variant, základním zastřešením v eloxu počínaje (s možností volby z různých barev konstrukce a polykarbonátu) a atypickými řešeními konče.

Plastový bazén se zastřešením na zeď

Nízké zastřešení s kouřovým polykaronatem vedle výtah pro postižené

Obloukové zastřešení v eloxu a s kouřovým polykarbonatem

Ať už zvolíte nízké či vysoké zastřešení, obloukové zastřešení, zastřešení na zeď, s čelním či bočním vstupem či dokonce s prodloužením kolejí na pojezd zastřešení za bazén, se standardním či pochozím kolejištěm (které je bezpečnější pro děti), vždy je důležitá kvalita. U předního specialisty na bazény www.swimbazeny.cz ji díky pevné konstrukci z tvrzené slitiny vyhovující i těm nejnáročnějším požadavkům máte zaručenou. Pokud si tedy chcete prodloužit koupací sezónu, nebo teprve uvažujete o pořízení vlastního bazénu, neváhejte se na něho obrátit.

Swim bazény
Plzeňská 214, Líně u Plzně
Email: info@swimbazeny.cz
www.swimbazeny.cz
Tel.: 377 539 320

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.