Pěstujeme zeleninu



Kategorie: Pěstujeme zeleninu | 17.06.2011

Také máte rádi tu chuť vlastnoručně vypěstované zeleniny, které se žádná jiná nevyrovná? Právě pro Vás je určený náš seriál Pěstujeme zeleninu.

Seriál plný užitečných rad
Přestože se dnes stále více pozornosti věnuje okrasné části zahrady, pěstování zeleniny nadále zůstává rozšířeným koníčkem, který v sobě ukrývá kontinuální práci, ale také příjemnou duševní relaxaci. O potěšení z našich pěstitelských úspěchů ani nemluvě. Když se však náš úspěch octne v ohrožení, není nad dobrou radu. A proto jsme pro Vás připravili seriál, který obsahuje mnoho užitečných rad a tipů.       

Oblíbené druhy zeleniny
V seriálu Pěstujeme zeleninu se dozvíte, jak správně pěstovat, sklízet a připravovat oblíbené zeleninové druhy, jako je brokolice, cibule, česnek, okurky, pórek, hlávkový salát, rajčata, ředkvičky a mnoho dalších. Kromě toho jsme pro Vás připravili celou řadu zajímavostí. Víte například, že brokolici vyšlechtili staří Etruskové? Nebo že rajčata patří do čeledi lilkovité? Věříme, že našimi čtenáři se nestanou pouze začínající pěstitelé, ale že i ti zkušení zde najdou vždy něco nového. 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.