Odpočívejte na zahradě v americkém stylu!



Kategorie: Zahradní nábytek | Rady a tipy | 22.03.2016

Jaro již klepe na dveře a nastává čas zahradních prací a potřebných úprav. Nedílnou součástí jarních příprav bývá také revize zahradního nábytku. Obliba venkovního posezení mezi lidmi stále stoupá, ale roste také větší zájem o jeho kvalitu a vzhled.

INSPIRACE pro vás:

Zahradní sestava pro 6 osob - KANSAS

Kombinace stolu, křesel a lavic, to je nabídka, ze které si můžete sestavit zahradní nábytek pro rodinu nebo přátele. Navíc si můžete vybrat z různých rozměrů. To je také zřejmě důvod toho, že zahradní sestava KANSAS je jednou z nejoblíbenějších u zákazníků. Odolné a trvanlivé dřevo akátu dodává této sestavě punc nejvyšší kvality. Dřevo je ošetřené speciálním lakem proti nepřízni počasí, aby vám vydrželo dlouho krásné, jako nové.

zahradni sestava Kansas

Pro odpočinek s FLORIDOU

Sestava zahradního nábytku FLORIDA je určená zejména pro relaxaci. Skládá se ze dvou křesel a stolku. Křesla představují americký styl s podnožkou a nechybí užitečný stolek na občerstvení. Zahradní židle i stolek FLORIDA jsou velmi dobře skladné a vejdou se i na menší terasu, ale jsou využívané i na velkých terasách hotelů. Také tato zahradní sestava je vyrobená z akátového dřeva. Židle i stolek je možné objednat i jednotlivě.

zahradni nabytek Florida

Pro váženou společnost - MANHATAN

Sestavu zahradního nábytku MANHATAN tvoří stůl a 4 křesla. Jedná se o jednu z velmi oblíbených sestav, vhodnou převážně na terasy rodinných domů, ale i do zahrady. Pro vyšší pohodlnost jsou křesla vyrobená s vysokým opěrákem a mají sedm polohovacích úrovní. V nabídce jsou stoly v několika rozměrech od 80x80 až po rozkládací 170x220x90 cm. Zahradní nábytek MANHATAN je rovněž vyrobený z akátového dřeva, aby Vám mohl soužit po mnoho let.

sestava zahradniho nabytku Manhatan

Vyberte si i vy kvalitní zahradní sestavu, která vám bude přinášet radost a potřebný odpočinek po práci, nebo pohodlné posezení s rodinou či přáteli. V nabídce najdete nejen zahradní nábytek, ale také různé sestavy, zahradní stoly, židle, lavice i pohodlná zahradní lehátka.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.