Objevte kouzlo jarní svatby!



Kategorie: Rady a tipy | 06.01.2019

Jaro je pro svatby jako stvořené, začátek něčeho nového skvěle zapadá do okolní přírody i do nálady lidí.

Jarní svatba přináší řadu výhod od velké šance na krásné počasí po volnější rozvrh potřebných úředníků, fotografů a dalších lidí, kteří se budou na vašem velkém dni podílet.

V posledních letech je na vzestupu trend zahradních svateb pod velkým stanem, přesně jako v amerických filmech!

Jaké jsou výhody takové svatby?

Můžete využít právě vlastní zahradu, nemusíte tedy horečně pátrat po volných termínech oblíbených míst. Proměňte svou zahradu v pohádkové místo plné světel, květin a šťastných lidí. Nebudete se muset přizpůsobovat harmonogramům, ani neznámému prostředí.

Nemusíte se bát ani špatného počasí, kvalitní party stan bude mít k dispozici odnímatelné stěny, takže vás déšť ani vítr nezaskočí.

Tip! S transparentním opláštěním stanu se sice schováte, ale nepřipravíte se o zážitek z krásně vyzdobené zahrady.

Velkou výhodou je také vlastní zázemí domova. Nebudete muset řešit kam schovat připravené jídlo a vaši přátelé s dětmi nebudou muset jet domů dřív, když budou jejich děti ospalé, nebo je už zábava dospělých nebude moc bavit.

A co nevýhody?

Musíte počítat s tím, že váš trávník dostane asi trochu zabrat. Zvláště pokud plánujete střední nebo větší svatbu. Tento problém lze ale snadno vyřešit tím, že si zajistíte stan s podlahou, ta je položena na konstrukci, která neleží přímo na podkladu, kromě toho, že ochráníte svou zelenou chloubu, získáte také super rovný povrh, díky kterému se nebudete muset omezit při výběru stolů a židlí.

Tip! Ideálním řešením, jak získat stan je si jej zapůjčit, protože koupě by byla nesmyslně drahá. Kvalitní půjčovnu poznáte mimo jiné tak, že vám pomůže zajistit nejen stan, ale i další svatební příslušenství, jako je nábytek, dekorace ale i osvětlení nebo vytápění stanu.

Jak nejlíp připravit zahradu

Nejdůležitější je vybrat místo, kde bude stan stát, určitě by měl být dobře dostupný pro všechny, ne zbytečně daleko od domu ať už kvůli využití koupelny nebo kvůli přenášení jídla nebo dalších potřebných věcí. Stan můžete také napojit na zahradní posezení nebo kuchyni, získáte tak navíc místo, kde můžete grilovat, nebo umístit jídlo, které ocení trošku chladnější klima.

Až budete mít stan nachystaný, můžete se vrhnout na výzdobu. Díky chytrému využití dekorací, ať už půjde o světýlka, květiny, nebo fáborky můžete chytře využít, abyste hostům vyznačili místa pro svatbu určená. Zvláště světýlka podél pěšinek budou hlavně po setmění užitečná.

A co zábava?

Venku se toho dá dělat spoustu. Můžete naplánovat ohňostroj, pozvat kouzelníka, nebo sáhnout po tradičních svatebních zvycích.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.