Novinky stínící techniky pro jaro 2017



Kategorie: Dům a chata | 10.04.2017

Pokud máte doma markýzy, víte, že jsou spojením praktičnosti a elegance. Představují účinnou ochranu proti slunečním paprskům a pěkně dokreslují vzhled domu. Díky jednoduché konstrukci a kvalitnímu provedení se markýzy často používají nejen k zastínění teras a prostor u rodinných domů, ale stále častěji jsou vítány také v komerční sféře.

Požadavky a přání zákazníků na prvním místě
Právě jejich zájem stojí za tím, že se česká společnost ISOTRA a.s, jeden z předních výrobců a prodejců stínící techniky, rozhodla od března letošního roku rozšířit svou stávající nabídku markýz o dva nové typy. O dva technologicky propracované výrobky, které splní i ty nejnáročnější požadavky zákazníků na komfort, pohodlí a dokonalou funkčnost, ve spojení s dlouholetou životností.

Představujeme: markýzy Olivia a Dakota
Markýza OLIVIA patří mezi luxusní modely kazetových markýz v celoevropském měřítku. Díky výsuvu o délce 4 metry je ideální pro zastínění velkých teras. Specifickým doplňkem je elektricky ovládaný spouštěcí volán a výhodou, stejně jako u markýzy Dakota, také možnost doplňkového vybavení např. osvětlení nebo teplomet. Každou z markýz lze také spojit až do celkové šíře 12 metrů.
Markýza DAKOTA se svým elegantním designem zvyšuje harmonický vzhled fasády domu. Princip uzavřeného kazetového systému pak zajišťuje, že tkanina je plně chráněna, a to i na místech vystavených dešti nebo větru. Markýza Dakota je neocenitelným pomocníkem… chrání před sluncem přes den a v noci proti povětrnostním vlivům.

Markýza Dakota

Kvalita látek je zárukou odolnosti
Látky pro markýzy jsou nabízeny v různých dekorech (v materiálovém provedení 100% akryl dodavatele DICKSON). Jsou impregnovány přípravky TEFLON nebo SCOTCHGARD, které zaručují dokonalou ochrannou bariéru a dodávají látkám jedinečnou odolnost vůči vodě. Speciální povrchová úprava CLEANGARD pak využívá ultramoderní systém ochrany markýzových látek - technologii pro maximální voděodolnost a ochranu proti vodě a špíně z dlouhodobého hlediska. Použité vlákno SUNACRYL a technologie barvení zaručuje vysokou stálobarevnost. Látky nejsou toxické a je tak garantována jejich zdravotní nezávadnost a šetrnost vůči životnímu prostředí.

ISOTRA a.s. poskytuje záruku na odolnost vůči plísním a na trvanlivost barev (min. 7/8 stálobarevnost po vystavení ultrafialovým paprskům a špatným povětrnostním podmínkám podle standardů NF ISO 105 B02 a NF EN ISO 105 B04), a to pro veškeré látky po dobu 10 let!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.