Navštivte veletrh FOR GARDEN a probuďte ve Vaší zahradě jaro



Kategorie: Dům a chata | 29.02.2016

Patříte mezi milovníky zahradní architektury? Obdivujete zahradu svého souseda, ale sami si nevíte rady s vylepšením té vlastní? Pak si nesmíte nechat ujít FOR GARDEN - tradiční veletrh pro zahradní architekturu a veškeré komponenty, který bude probíhat od 17. do 20. března na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Na veletrhu FOR GARDEN si i letos budou moci návštěvníci vybrat z pestré nabídky vystavujících tuzemských i zahraničních firem. Na své si přijdou nejenom nadšení víkendoví zahrádkáři a milovníci květin, ale i profesionální zahradníci či zahradní architekti. Představí se zde jak tradiční firmy, jako jsou například HECHT MOTORS, PILECKÝ, ASKO, CIME, DOPLER CZ, tak i firmy, které se budou na veletrhu prezentovat poprvé.

Mezi novými firmami se představí například společnost Helper & partner se svou novinkou pro letošní rok - snadno ovladatelnými zametacími stroji značky Haaga. Ty patří mezi špičkové produkty, které si dokáží poradit se vším od prachu, písku, listí, štěrku až po plechovky a lahve od nápojů. Ovládat je navíc dokáže každý napříč věkovými kategoriemi od malých dětí až po seniory.

zametaci stroj Haaga

Na veletrhu FOR GARDEN budete mít možnost zkonzultovat s odborníky Vaše představy o dokonalé zahradě a dozvíte se i užitečné informace a tipy, jak vhodně doplnit a vylepšit zahradu stávající, jak správně pečovat o rostliny či jakou nejvhodnější techniku zvolit pro údržbu zahrady.

Milovníky květin pak jistě potěší rozsáhlá prodejní výstava Bonsaje, orchideje, japonská zahrada a neméně zajímavý doprovodný floristický program za účasti VIP osobností.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou jarní událost a inspirujte se od těch nejlepších v daném oboru.

Vstupenku se slevou získáte na www.for-garden.cz/sleva.

Více informací na www.for-garden.cz a www.pvaexpo.cz.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.