Navštivte nový veletrh FOR HOME DECOR



Kategorie: Dům a chata | Vybavení a technika | 17.08.2015

Na začátek září se na výstavišti PVA EXPO PRAHA chystá nový veletrh FOR HOME DECOR určený pro všechny výrobce a importéry dekorací, stolování a skla, bytových doplňků a dárků. Přijďte se podívat na ucelenou nabídku dekorací a dárků na jednom místě.

Tuto odbornou akci ocení všichni obchodníci, kteří pro své kontraktační nákupy potřebují ucelenou nabídku od všech nejdůležitějších firem v oboru na jednom místě. Kromě stávajících obchodních vztahů naleznou také nové příležitosti, jak obohatit sortiment svých obchodů a dekoratérských studií originálním zbožím. Termín 3. – 5. září podporuje primární cíl akce s důrazem na kontrakty s předvánoční tematikou.

Celá jedna výstavní hala bude nabitá novinkami a aktuálními vánočními kolekcemi od nejvýznamnějších firem z oboru dekorací, bytových doplňků a luxusních dárkových předmětů. Vánoční zboží představí mimo jiné firmy CEDR, KOLOUCH IMPORT, PARAMIT, Z-TRADE, BKS DECOR, CASA MIA COLLECTION, INTERSERVIS, DAKLS, IMA DEKOR, BELLECANDLES, PRODEX IMPORT, AUTRONIC a další. Stranou nezůstane ani originální a luxusní dárkové zboží nabízené firmami SIGIFUN, RICOART, ART FRESCO, PEHA GIFTS, FLOWER A + F, MYRIS TRADE a mnohé další.

kvetinove dekorace

Kromě tuzemských vystavovatelů se představí i významná polská firma v oboru dekorativních květin – R. M. WARBET. Pro obchodníky, floristy i dekoratéry bude připravena pestrá nabídka umělých květin a uměleckých květinových aranžmá, poprvé v Praze. Kromě kompletního sortimentu bude představena i nová kolekce WIOSNA.

První ročník veletrhu FOR HOME DECOR se uskuteční od 3. do 5. září 2015 v PVA EXPO PRAHA v moderní výstavní hale 4. Souběžně bude na letňanském výstavišti probíhat mezinárodní kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA a veletrh SBĚRATEL. Očekávaná návštěvnost celého souboru veletrhů je 37 000 návštěvníků.

www.forhomedecor.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.