Lavice z masivu nejen na chalupu



Kategorie: Dům a chata | 01.03.2013

Lavice představují oblíbené vybavení rustikálních interiérů. Najdeme je takřka v každé chalupě. Lavice z masivu se však díky svému nadčasovému vzhledu hodí nejen na chalupu, ale také do moderní jídelny i předsíně.

Oblíbený kousek nábytku 
Lavice patří mezi kusy nábytku, které neodmyslitelně patří k venkovskému stylu života, a proto je najdeme takřka v každé chalupě. Lavice však neztrácí svůj význam ani v moderním interiéru, kde představuje neobyčejně praktickou součást jídelního setu. Když se u stolu sejde více hostů než židlí, na lavici se vždy najde minimálně jedno místo navíc. Mimochodem víte, že společné stolování na lavici podporuje družnou a přátelskou atmosféru? Když budete v létě pořádat zahradní party, můžete si stylovou lavičku vypůjčit i na terasu nebo do altánu.      



Lavice s úložným prostorem

Lavice nám prokáže dobrou službu také v předsíni. Především lavice s úložným prostorem jsou neobyčejně praktické. Jak by Vaší předsíni slušela rustikální lavice v kombinaci odstínu bílé a přírodního dřeva? Pokud zařizujete zbrusu novou předsíň, osvědčené řešení představuje volba kompletní řady předsíňového nábytku, tedy lavice, botníku, případně komody a bytových doplňků, jako je věšák a zrcadlo.

www.sobnabytek.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.