Inspirace na zahradní dekorace – pro zahrádku jako z pohádky



Kategorie: Dům a chata | Okrasná zahrada | 06.02.2014

Hledali jsme zahradní dekorace, které by umocnily krásu Vaší zahrádky. Díky bohu jsme nemuseli hledat dlouho. Narazili jsme totiž na skandinávský vintage styl, který se skvěle hodí k dekoraci zimních zahrad, teras i malebných zákoutí Vaší zahrady.

A čím přesně nás zahradní dekorace ve skandinávském stylu okouzlily? Působí jemně a nenásilně a při tom neuvěřitelně útulně. Na keramické trpaslíky zapoměňte. Skandinávský styl je plný drobných vintage detailů, které umocní pohodovou a klidnou atmosféru.

Dratena klec na kvetinove dekorace

Ptačí budky – praktické zahradní dekorace...

Tak třeba takové ptačí budky. Nejen že jsou praktické, ale jejich designové provedení pohladí po duši. Provedení budek je většinou ze dřeva s odolnou plechovou stříškou. Vybírat můžete z různých barevných provedení i velikostí. Uvidíte, že ptáčci u Vás budou jako doma.

Ptaci budka IB LAURSEN

Závěsné lucerny a osvětlení

Krásným dekorativním prvkem pro Vaši terasu mohou být stojací a závěsné lucerny. Mihotavé světlo plamínku, když se setmí, zahřeje u srdce. Posezení s milovanou osobou nebo jen tak o samotě se sklenkou vína bude při světle lucerny nezapomenutelným zážitkem. Viděli jste už svoji zahrádku skrz plamínek svíčky? Ve skandinávském stylu najdete lucerny skleněné i dřevěné, ale především kovové s jemným vintage zdobením či orientálními prvky.

Prohlédněte si ty nejkrásnější skandinávské lucerny...

Lucerny Gardenia

Květníky a květináče – když, žijete s květinami pod jednou střechou

Pokud milujete květiny, stejně jako my, možná se Vám zalíbí také okrasné květníky, květináče a obaly na květiny od skandinávských mistrů. Nejsou na první pohled nápadné, při jejich kombinaci však budete překvapení výsledkem. Dominují jim světlé barvy – bílá, krémové a pastelové barvy. Z motivů se setkáte spíše méně zdobením. Většina kusů představuje ruční výrobu a každý kus proto může být originálním skvostem.

Kvetinac Madam Stoltz

Zdroj foto: Bella Rose
 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.