Hodí se dětský sportovní koutek na Vaší zahradu?



Kategorie: Zahrada a děti | 03.03.2011

Přemýšlíte, čím byste udělali svým dětem radost? Pořiďte jim skluzavku, nebo rovnou celou hrací sestavu na zahradu, která je zabaví na několik let! Vybrat se dá z nabídky skluzavek či celých hracích sestav. Nevíte kde hledat? Rádi Vám pomůžeme!

Na zahradu i veřejná prostranství

Představujeme Vám firmu Herold, která je největším dovozcem značky Jungle Gym nabízející skluzavky a sestavy pro dětská soukromá hřiště včetně přístavků. Rovněž se také zabývá prodejem sestav Monkey´s určených na dětská veřejná hřiště. Na webových stránkách internetového obchodu www.skluzavky.cz  můžete vybírat ze široké škály skluzavek a dětských hracích sestav na zahradu i veřejná prostranství. V nabídce dále najdete originální hrady značky Rainbow a zahradní domečky Bear County.

Skluzavky, které nemusíte uklízet

Znáte snad dítě, které by se nerado klouzalo? Na vesele barevných skluzavkách Jungle Gym mohou malí rošťáci řádit, jak se jim zlíbí. Sklouznout se na nich můžete dokonce i Vy sami. Masivní konstrukce se vyznačuje velkou pevností a unese více než 100 kg živé váhy! Další výhoda stálobarevných skluzavek Jungle Gym, které patří ke špičce na evropském trhu, spočívá v jejich celoročním provozu. Na rozdíl od jiných plastových skluzavek je totiž nemusíte schovávat před mrazem. Výrobce si je natolik jistý kvalitou svého zboží, že na skluzavky nabízí pětiletou záruku. A v jakých barvách si můžete skluzavku pořídit? Přeci v těch nejoblíbenějších. V červené, modré, zelené, nebo žluté.

Hrací sestavy Jungle Gym

Z dřevěných sestav Jungle Gym hravě poskládáte dětská hřiště neomezených možností. Děti si zde mohou libovolně prolézat, šplhat, klouzat, houpat a dovádět, jak je napadne. Všechny konstrukce se skládají z dřevěných hranolů o síle 9x9cm, jejichž rozměry zaručují maximální stabilitu. Součástí některých sestav jsou i pískoviště. Pískoviště, s víkem, se sedátkem nebo bez, si můžete objednat také samostatně, a to přímo od českého výrobce nábytku Herold. K sestavám si můžete dále vybrat ze široké škály doplňků. Jen pro Vaši představu zmíníme lezecí kameny, horolezecké provazy, dalekohledy, volanty a madla, nebo houpačky.

Certifikovaná hřiště Monkey´s

V sortimentu výrobce Monkey´s dále najdete kompletní vybavení pro veřejná dětská hřiště: hrací sestavy se skluzavkou, dětské domečky, pískoviště, pružinové houpačky v designu domácích i exotických zvířat, kolotoče, klasické a vahadlové houpačky, či lezecí pole. Tyto hrací sestavy jsou určeny zejména pro mateřské školky, školy, obce, rekreační zařízení, hotely, dětská centra či zábavné parky. Všechny výrobky mají certifikaci pro použití na veřejném prostranství.

Je libo domeček nebo rovnou hrad?

Děti milují hrady! Jsou tajemné, skrývají v sobě mnohá tajemství, a žije v nich spousta zajímavých bytostí. Hrady Rainbow mohou děti postupně dobývat, šplhat po jejich stěnách či sítích a překonávat různé překážky. Když začne pršet, schovají se před studenými kapkami do bezpečí hradní střechy. Také stylové zahradní domečky holandského výrobce Bear County ze severského smrku udělají Vašim dětem radost. Díky nim získají skvělý úkryt, vlastní výsostné území, kam noha dospělého člověka nesmí vstoupit. Vybírat můžete z několika typů a velikostí.

Nahlédněte do obchodu!

Zaujala Vás některá z hracích sestav, nebo její součást, zahradní domeček, či hrad? Neváhejte navštívit internetový obchod www.skluzavky.cz  případně www.monkeys.cz  a tyto velké hračky pro malé si prohlédnout. Nečekejte, až děti vyrostou! Díky skluzavkám a dětským sestavám budou Vaše děti dovádět a hrát si na čerstvém vzduchu dlouhé hodiny.

Zdroj: www.StavimeSen.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.