Efektivní zavlažování bez námahy



Kategorie: Vybavení a technika | Péče o zahradu | 21.05.2013

Nechcete být otroky své vlastní zahrady? Pořiďte si praktickou zahradní sadu s kapkovou závlahou, ekologické a ekonomické řešení vyvinuté speciálně pro zavlažování malých zahrad, které Vám zajistí trvalou úrodu a zeleň bez námahy.

Komfortní a efektivní řešení
Zalévání vzhledem ke své náročnosti rozhodně nepatří mezi oblíbené zahradnické práce. Pokud ovšem nemáte k dispozici komfortní řešení, které dokáže zajistit efektivní zavlažování bez námahy. Nejnovějším hitem mezi zavlažovacími systémy se stala zahradní sada s kapkovou závlahou izraelské společnosti NETAFIM, která využila svých bohatých zkušeností k vyvinutí unikátního systému speciálně pro potřeby malých zahrad. Zahradní sada s kapkovou závlahou umožňuje pohodlné a efektivní zalévání květinových a zeleninových záhonů, vinné révy, stejně jako ovocných stromů a řadové výsadby. Jen pro zajímavost, efektivita použité vody je ve srovnání s běžným postřikem až o 60% vyšší, což je dáno rovnoměrnější a tím úspornější plošnou distribucí.  

     

Úspora vody i energie
Vysoká účinnost tohoto unikátního zavlažovacího zařízení jde samozřejmě ruku v ruce s nemalou úsporou vody. Vaše voda, stejně jako Vaše fyzická námaha, však není jediné, co díky pořízení systému kapkové závlahy ušetříte. Nový zavlažovací koncept totiž nepotřebuje ke svému provozu ani elektrickou, ani jinou draze placenou energii. Tedy ani čerpadlo. Zahradní sada s kapkovou závlahou funguje na principu využití gravitace. Sadu můžete také přímo napojit na vodovodní řad.     

Snadná instalace
Další velkou předností zahradní sady s kapkovou závlahou je snadná instalace, kterou bez problémů zvládne každý zahrádkář, a to během velmi krátké doby. Podrobný návod, jak zařízení zprovoznit, včetně instruktážního videa, najdete na internetových stránkách výhradního dodavatele pro český trh www.netafim.cz.

Netahejte těžké konve a neplaťte zbytečně za energie, když nemusíte. Přejeme Vám mnoho pěstitelských úspěchů!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.