Dřevěný nábytek sluší všem zahradám



Kategorie: Zahradní nábytek | Dům a chata | Zahrada a děti | 09.07.2013

Přestože se zahradní nábytek vyrábí z různých materiálů, největší oblibě se těší tradiční řešení - stylový dřevěný nábytek, který sluší všem zahradám. Pokud vybíráte nábytek na zahradu, připravili jsme pro Vás trošku dřevěné inspirace.

Stylové sestavy, které vydrží

Nejdůležitějším prvkem zahradního nábytku je bezpochyby jídelní sestava. Pořiďte si takovou, která má opravdu styl. Třeba s lavicemi. Dřevěné lavice totiž zahradám neobyčejně sluší. Anebo touží Vaše zahradní posezení po nevšedním druhu nábytku? Elegantní set v módním šedém odstínu krásně doplní moderní i klasický dům. Tvrdé a odolné tropické dřevo je zárukou dlouhé životnosti i v našich klimatických podmínkách.

sestava zahradního nábytku Zika

zahradní nábytek Trevor

Zadáno pro děti

Nejvděčnějším zahradním prvkem pro děti je bezpochyby pískoviště. Stylové dřevěné pískoviště se stane přirozenou součástí každé zahrady. Pískoviště Theada nás zaujalo praktickým poklopem, který lze přeměnit na posezení. Neméně praktický je dětský piknikový stolek s lavicemi, u kterého mohou děti nejen svačit, ale také si hrát. Monolit snadno přenesete do jiného koutu zahrady. Děti mají o zábavu postaráno a Vy si klidně můžete odpočinout.

dětské pískoviště Theada

dětský zahradní nábytek Harry

Pohodové lenošení na slunci i ve stínu

Krásné letní počasí k odpočinku jako stvořené, ať už ve stínu pod stromem, anebo na sluníčku u bazénu. Luxusní zahradní lehátko je vybaveno vším, co k tomu správnému lenošení potřebujete. Má komfortní opěrku, područky, praktickou odkládací plochu na nápoj, tablet či knihu, a ještě k tomu kolečka usnadňující manipulaci. Přestože lehátko působí robustním dojmem, snadno ho přesunete, kam budete chtít. Vysoce odolný materiál, tvrdé tropické dřevo, je zárukou dlouhé životnosti.

Lehátko a další dřevěný zahradní nábytek nakoupíte z pohodlí svého domova prostřednictvím stránek www.nabytek-elegance.cz. Přejeme Vám pohodové léto!

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.