Dřevěná studna může zahradu nejen zdobit, ale i sloužit



Kategorie: Vybavení a technika | Péče o zahradu | 25.04.2018

Zatímco dříve studny představovaly nedílnou součást drtivé většiny zahrad a zastávaly roli jediného zdroje vody, v posledních letech se od jejich přítomnosti na moderně zařízených pozemcích tak nějak upustilo.

A to je škoda. Možná i vy vnímáte absenci této stavby na své zahradě jako jedno velké mínus a už nějaký čas si pohráváte s myšlenkou, že byste si studnu na zahradě nechali zřídit.

My jsme jedině pro! Studna totiž může zvýšit estetickou úroveň vaší zahrady, na které může nejen příjemně zdobit, ale klidně i plnohodnotně sloužit. Dřevěná studna vyrobená z kvalitního dřeva je pastvou pro oko a svým designem vyrazí dech nejen vám, ale i sousedům.

drevena studna

Není to jen o pěkném vzhledu

Když se řekne studna, většina lidí si představí zpravidla kamenný či betonový kruh, nad kterým může a nemusí být střecha a do kterého vede vědro sloužící pro nabírání vody. Nebo si možná vybaví jen těžkou desku, ze které čouhala pumpa, díky které se voda pumpovala - a že to mnohdy stálo pořádné úsilí. Studna pocházející z truhlářské dílny Vladeko je ale o něčem úplně jiném.

Firma Vladeko vyrábí krásné dřevěné studny, které vznikají v jejich vlastní truhlářské dílně. Díky tomu mohou do svých výrobků vložit maximální úsilí, ale především mohou vyjít vstříc konkrétním představám jednotlivých zákazníků. K výrobě je používáno kvalitní, vysušené a dokonale ohoblované jehličnaté dřevo, které je známé nejen pro svou přírodní krásu, ale i dlouholetou životnost a odolnost. Dřevěná studna ale není pouze estetickým prvkem, v případě zájmu totiž může posloužit i k praktickým účelům.

drevena studna s vedrem

Studna přesně podle vašich představ

Vybírat můžete z několika typů provedení dřevěných studen. Firma Vladeko nabízí studny nejen kulaté, ale i hranaté a záleží pouze na vás, pro kterou variantu se rozhodnete. Vybírat můžete na základě svého vkusu, rozhodovat se však můžete i s ohledem na to, jaký typ dřevěné studny bude nejvíce slušet vaší zahradě.

Dřevěnou studnu si můžete nechat vyrobit na míru podle velikosti skruže. Vše je o domluvě, na základě které budou vyslyšeny vaše přání i požadavky. Nebojte se proto vyslovit své představy nahlas, jedině tak bude dosaženo vaší maximální spokojenosti.

studna s poklopem

Design studny dotáhněte k dokonalosti

V základním provedení je dřevěná studna dodávána bez poklopu. V případě zájmu je ale možné studnu doplnit o odpovídající poklop, který ještě zvýší estetickou úroveň stavby. Díky poklopu se studna rázem stane i bezpečnějším prvkem, což ocení především rodiče menších dětí nebo majitelé domácích mazlíčků. Součástí studny je okov na řetězu. Rozhodovat se můžete i mezi několika typy barevného provedení - červená, černá, hnědá nebo zelená.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.