Dokonalá zahrada přesně podle vašich představ!



Kategorie: Okrasná zahrada | Péče o zahradu | 07.06.2017

Zahrada je nedocenitelný poklad. Za pravdu nám dá jistě každý, kdo má rodinný domeček se zahrádkou nebo alespoň kouskem prostoru, jež může využívat dle vlastní libosti. Místečko, kde se můžete nadýchat čerstvého vzduchu, posedět na lavičce a načerpat energii, na chvilku vypnout od každodenních starostí, v neděli ráno za příjemného počasí posnídat s rodinou nebo pořádat akce v okruhu nejbližších přátel. Uznejte sami - není to ráj?

Právě proto by měla vaše zahrada vypadat tak, jak jste si ji možná již kdysi dávno vysnili. Když už tu možnost máte, neomezujte se pouze na travnatý kus půdy - ba naopak ze své zahrady vytvořte oázu na zemi. Možná tajně sníte o zahrádce sloužící k odpočinku, možná je vaším cílem pěstovat si vlastní zeleninu, možná se jen chcete každé ráno probouzet s výhledem na okrasnou zahradu, která polaská na duši.

A co když vám řekneme, že si právě teď můžete splnit všechny své sny a proměnit je v realitu?!

Krasna muze byt i ta nejmensi zahradka

Nic není nemožné
Kdo má zahradu v rovině, má vyhráno. S realizací přání a představ často váhají právě ti, jejichž zahrada se nachází ve svahu. Dospívají totiž k názoru, že s takovým terénem se dá jen těžko pracovat, natož na něm něco krásného vykouzlit.

Obtizny teren neni problem

Jestliže i vy vlastníte zahradu, kde je na pohled náročný terén a hledáte tak rozumné řešení na úpravu svažitého pozemku, zkuste to s šikovným systémem WoodBlocX. S tím totiž nic není nemožné a ani svah či nerovnosti terénu tak nepředstavují žádnou překážku.

Realizace WoodBlockX systemu ve svazitem terenu

Realizace zahrady i bez složitých stavebních zásahů
Největší výhoda zahradního systému WoodBlocX spočívá v jeho opravdu snadné realizaci, která si nevyžaduje náročné zásahy do půdy nebo dokonce stavební úpravy v podobě betonování základů. Rázem tak odpadají obavy z dlouhodobého procesu, realizace nápadů pro vaši zahradu tak proběhne v poměrně krátkém čase.

Zidka WoodBlocX snadno a rychle

Systém WoodBlocX se dá na zahradě využít mnoha způsoby a každý z nich má něco do sebe. Vsadit na něho mohou nadšení zahrádkáři, kteří využijí vyvýšené záhonky pro pohodlnější pěstování domácích produktů. Záhon sahající až do úrovně pasu doplněný o opěrné zídky okamžitě dodá zahrádce šmrnc. Stejně tak lze přítomnost zahradního systému WoodBlocX využít i pro menší skalku nebo příjemné posezení s krásným výhledem. Zajímavě řešené podezdívky či obrubníky se stanou vítanou třešničkou na dortu.

Dřevěná jistota na dlouhá léta
Zahradní systémy WoodBlocX jsou vyráběny z kvalitního dřeva, které se dvakrát tlakově impregnuje speciální ochrannou látkou splňující požadavky na BIO pěstování. Díky tomu je zajištěna dlouhá trvanlivost a odolnost i při neustálém styku s vlhkou zeminou. I přesto, že se jedná o dřevěné prvky, vám tento systém dokáže nabídnout vysokou pevnost, stabilitu, odolnost a pružnost.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.