Díky reálné vizualizaci získáte jasnou představu



Kategorie: Vybavení a technika | 16.03.2018

Máte zahradu, které k dokonalosti chybí romantický altánek? Přáli byste si mít ničím a nikým nerušený prostor pro relaxaci nebo čas strávený s rodinou? Nebo snad uvažujete o pořízení zahradního domku, pro který byste na své zahradě našli celou řadu využití? Tak či onak se možná zdráháte udělat další krok, protože si nedokážete představit, jak by nový prvek na zahradě vypadal a jak by zapadl do jejího celkového pojetí.

Stavba dřevěného altánku nebo zahradního domku je v každém případě viditelný zásah do vzhledu zahrady a vůbec se není čemu divit, pokud máte z podobného kroku obavy. Přeci jen si asi neumíte v jasných barvách představit, jak vaše zahrada díky novému prvku bude vypadat. Nejste si jistí, jestli se vám konečná podoba pozemku bude líbit. A už vůbec nevíte, co byste dělali, pokud byste nebyli s výsledkem spokojeni. A tak neustále váháte, přemýšlíte, uvažujete a bojíte se udělat krok vpřed.

nakres a popis zabradli

Mějte jasno od samého začátku

Firma Vladeko, která se zaměřuje na dřevěný zahradní sortiment, si dobře uvědomuje, že obavy z konečné podoby a citelný zásah do té stávající je pro mnoho lidí těžko překonatelnou bariérou. Většina z nich zkrátka nechce opustit to, co důvěrně znají a vyzkoušet něco nového, protože si nejsou jisti, jak budou na výsledek reagovat. Proto výrobce Vladeko vychází svým zákazníkům vstříc a nabízí jim praktickou vizualizaci, díky které zákazníci získají reálnou podobu vybrané stavby.

vizualizace pergoly

Od samého začátku tak budete vědět, do čeho jdete a co vás na konci této cesty čeká. Na základě vámi vybraného produktu tak může v případě zájmu vzniknout vizualizace provedení pergoly, altánu, garážového stání a dalšího. Vytvoření vizualizace je samozřejmě možná i u náročnějších a složitějších zakázkových staveb. Vše je pouze o domluvě.

navrh drevene lavky

Proč si vyžádat vytvoření výkresu?

Možná si teď pohráváte s otázkou, proč si vůbec vyžádat vyhotovení výkresu, když to pro vás bude další investice na rámec plánovaného rozpočtu. Důvod je prostý: budete mít jasno! Vytvoření výkresu slouží především pro vaši představu, jak bude vámi vybraná stavba v reálné podobě vypadat. Firma Vladeko garantuje, že realizovaná stavba bude v reálu vypadat úplně stejně, jako na vytvořeném vizuálu.

nakres zahradniho domku

V praxi to následně funguje tak, že jeden z techniků vypracuje výkres, na kterém bude přesně vyobrazena požadovaná dřevostavba včetně všech rozměrů a dalších potřebných údajů. Tato dokumentace slouží nejen pro pohodlnější a jednodušší komunikaci mezi zákazníkem a výrobcem, ale zároveň je používána i jako dokumentace pro ohlašování staveb na stavebním úřadě. Záleží jen na vás, zda si necháte vytvořit jednoduchý černobílý náčrt, nebo jestli si vyžádáte vizualizaci zakomponovanou přímo do fotografie vaší zahrady.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.