Dejte příležitost cihelné dlažbě, lícovým cihlám a obkladovým páskům



Kategorie: Dům a chata | Okrasná zahrada | 24.04.2017

Plánujete stavbu domu, realizujete zahradu nebo uvažujete o větších či menších změnách? Chcete dodat svému domu či zahradě nezaměnitelný charakter? Dobrou volbou jsou cihelné materiály, které najdou uplatnění ve vnitřním i venkovním prostoru objektu stejně jako v zahradách či na volných prostranstvích.

Praktické, odolné a stylové
Pálené cihly jsou tradičním a osvědčeným materiálem, který vyniká pevností a dlouhou životností. A právě na technologii pálených cihel tzv. klinkerů, je založena také populární cihelná dlažba. Je vyrobena z kvalitní hlíny, plně probarvená, mrazuvzdorná a výborně odolává povětrnostním podmínkám. S oblibou je využívána pro venkovní plochy – jako dlažba na terasy, na zahradní cestičky, chodníky, příjezdové cesty, parkoviště, ale i na pěší zóny, náměstí, nádvoří apod. Kvalitní materiál si zaslouží také sokly a plotové podezdívky, mají-li sloužit ke spokojenosti majitelů mnohá léta, investice do obkladových pásků a cihel se pak určitě vyplatí.

Pálené cihly dlažba

Nejde jen o materiál, důležitý je také dodavatel
U společnosti Lipea, s.r.o. najdete nejen širokou škálu odstínů cihlových dlažeb, ale také obkladových pásků nebo lícových cihel, čímž ale výběr sortimentu nekončí. Na odborníky z firmy Lipea se můžete spolehnout se servisem, poradenstvím i dovozem vybraných produktů až do domu, garancí je více než 20letá zkušenost v oboru a spokojenost zákazníků. Nikdy proto nevybírejte produkty pouze pohledem, dbejte především na jejich vlastnosti a záruky prodejce.

Dlažba a obkladové pásky Lipea

Možná budete mít těžší rozhodování, pokud se týká barevného výběru; cihlová dlažba se totiž vyrábí v širokém spektru odstínů pálené hlíny… Nevíte si s výběrem rady, chybí vám představivost? Vyzkoušejte různé barevné kombinace pomocí vizualizačního programu. Zjistíte, že cihlová dlažba, pokud koresponduje se stylem domu, se hodí nejen do tradičního, ale také do moderního prostředí, efektní je také kombinace různých odstínů a jejich kombinace s jinými druhy materiálů, především s kamenem či dřevem.

logo lipea

 

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.