Chytré vybavení dílny pro kutily je mobilní



Kvalitní a praktické vybavení domácí dílny je snem každého kutila. Při práci je však stejně důležitý i pracovní prostor a ergonomie, protože pokud máte v dílně vše na dosah, práce vám jistě půjde od ruky.

Pokud máte k dispozici dostatečně velkou dílnu a můžete si dovolit vytvořit v ní několik pracovišť se speciálním vybavením pro práci s různými materiály, nejspíš oceníte možnost vybavit ji také pojízdným dílenským vozíkem. Ten vám umožní mít vždy na dosah široké spektrum ručního nářadí a materiálu, bez ohledu na to, v které části dílny právě pracujete.

V případě, že máte pro práci naopak málo místa, případně vůbec žádné, dílenský vozík na nářadí vám do určité míry nahradí dílnu, protože umožňuje vytvořit variabilní pracovní prostor včetně možnosti systematického uložení veškerého potřebného nářadí a materiálu. Řiditelná celopryžová kola s možností zabrzdění poskytují vozíku stabilitu i pohyblivost. To z něj dělá praktické mobilní pracoviště, které můžete lehce přesunout tam, kde zrovna potřebujete něco opravit.

Chcete si vylepšit domácí dílnu luxusním pojízdným nástrojovým vozíkem? Vyberte si profesionální dílenský vozík na nářadí v e-shopu s vybavením pro průmysl a profesionály. Takové zboží nabízí například e-shop KAISER+KRAFT, kde si můžete vybrat z mnoha variant kvalitních nástrojových vozíků značek: QUIPO , ANKE , Lista a EUROKRAFT, které jsou k dostání v různých provedeních a velikostech. Můžete si zde dokoupit i sadu kvalitního nářadí pro profesionály, se kterým je radost pracovat.

Většina dílenských nástrojových vozíků je vybavena pracovní deskou a zásuvkami s kuličkovým uložením výsuvu pro vysokou nosnost. Zásuvky umožňují systematické ukládaní nářadí a materiálu, včetně možnosti uzamčení centrálním zámkem a zajištění proti vytažení, které je prevencí proti nechtěnému otevření. Praktickou vychytávkou jsou i zásuvky s oboustranným výsuvem, které umožňují větší flexibilitu při práci či integrované kontejnery s viditelným obsahem s možností doplnění nástavbami z děrovaných plechů pro ukládání drobných součástek, příručního nářadí a kabelů. Lze je doplnit držáky vrtáků a klíčů, háky, nástrojovými svorkami či odkládacími policemi a přihrádkami či speciálními úchyty na plechovky.

U nástrojových vozíků oceníte i možnost připevnit na ně přístroje a nářadí pro okamžitý přístup v průběhu práce. Umožní vám bezpečně přepravit nářadí a materiál, usnadní vám práci a ušetří vám spoustu času. U KAISER+KRAFT si můžete vybrat z široké nabídky účelného příslušenství a vybavit si nástrojový vozík pro různé druhy použití, čímž domácí kutilství posunete na profesionální úroveň.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.