Bezpečné dveře pro vaši chatu i chalupu? Zkuste dveře od Sapeli



Kategorie: Dům a chata | Vybavení a technika | Rady a tipy | 23.03.2020

Jaro neomylně láká všechny chataře a chalupáře do jejich království. Možná právě i vaše letní sídlo už úpěnlivě volá po rekonstrukci a větší bezpečnosti, kterou mu mohou zajistit právě vhodně zvolené nové dveře. S Dodo for life a značkou Sapeli nejen že snadno ochráníte svůj majetek, ale získáte také kvalitní dveře s maximální funkčností a elegancí.

Dveře jsou v prvé řadě naší vizitkou i signálem pro okolí, který buď přiláká, nebo odradí nezvané hosty. Pokud právě zvažujete rekonstrukci chaty, chalupy nebo zahradního domku, inspirujte se u prověřeného českého výrobce dveří Sapeli. Očekávat můžete 100% českou kvalitu, široký výběr i individuální přístup a zhotovení dveří na míru podle vašich představ.

Dřevěné bezpečnostní dveře Sapeli zvládnou vzdorovat zlodějům s páčidlem o délce až 70 cm, fyzickému útoku, ruční mechanické vrtačce, ale i delšímu šroubováku. Vybavené jsou také speciálním tříbodovým hákovým zámkem se závorou, který lze doplnit elektromechanickým pohonem. Skvělé je, že snižují pravděpodobnost vykradení až o 80 %, ochrání chatu či chalupu od požáru, kouře, hluku i zimy a mají výbornou zvukotěsnost 43 dB. I díky své tloušťce 6,7 cm a použitým materiálům oboustranně izolují okolní zvuky a dopřejí vám zasloužený odpočinek i soukromí, a navíc je hladce sladíte s interiérem.

Nemusíte dělat kompromisy. Uvnitř, ani venku. Bohatá nabídka dekorů a povrchů vám umožní nechat si také interiérové dveře Sapeli vyrobit přesně podle svých představ na míru. Z každé strany mohou mít jinou úpravu, tak abyste je mohli dokonale sladit s potřebami vaší chaty. Na výběr je 18 modelových řad, klasické i speciální posuvné systémy otevírání, prosklené stěny, propracované a odolné hrany chránící dveře proti mechanickému poškození či ozdobné lišty a samozřejmě variace povrchů, úprav, závěsů a zámků… Stačí si jen vybrat a vytvořit ty své dokonalé dveře.

Pokud se rozhodnete pro výměnu dveří, pak neváhejte kontaktovat jednu ze značkových prodejen DODO for life. Připraví vám nabídku na míru a výměna dveří může začít. Kontakt Sapeli je snadný i v těchto mimořádných dech.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.