Zbavte se zatuchlého vzduchu na chatě či chalupě díky SolarVenti



Kategorie: Rekonstrukce chaty | 16.01.2018

Mít vlastní chatu nebo chalupu je snem drtivé většiny lidí. Možnost kdykoli odjet do přírody a nechat za sebou pracovní povinnosti - inu koho by to nelákalo! Kdo však takovou chalupu či chatku vlastní, ten moc dobře ví, že jsou s ní spojeny i různorodé nepříjemnosti. Jako například zatuchlý vzduch, který vás okamžitě udeří do nosu, jen co otevřete dveře.

Zatuchlý vzduch bývá velmi častým problémem rekreačních chat a chalup, na které jejich majitelé jezdí třeba jen několikrát do roka, a tak jsou po většinu času jsou tyto objekty nevětrané. Právě díky tomu zde vzniká nejen již zmíněné nevábně vonící ovzduší, ale i plísně či vlhká místa na zdech, které nejenže kazí estetický dojem, ale zároveň mohou způsobit nechtěné zdravotní komplikace.

Zbavte se zápachu jednou provždy

Možná i vy několikrát během roku odjedete na svou chalupu či chatu a pokaždé řešíte to samé: plíseň a všudy přítomnou vlhkost, která je nejen vidět, ale i cítit. Ptáte se sami sebe, jak tento problém vyřešit? Jak se plísně zbavit? Jak zamezit onomu nepříjemnému zápachu, který vás tolik obtěžuje? Řešení je přitom velice snadné, rychlé a efektivní!

teplovzdusne panely

Teplovzdušné solární panely SolarVenti vás jednou provždy zbaví zatuchliny na chatě či chalupě, pomůže vám odstranit nežádoucí plísně a přinese i další výhody, které rozhodně stojí za pozornost. Hravě totiž změní vnitřní klima a promění prostředí k lepšímu a to díky stálému přísunu čerstvého vzduchu. Vy se tak již budete moci pokaždé těšit na čas strávený na chatě či chalupě, aniž byste po příjezdu museli dlouho větrat.

Jak solární panely SolarVenti fungují?

Určitě vás zajímá, jak teplovzdušné solární panely SolarVenti vlastně fungují a v čem se skrývá ona zázračná pomoc, která by vás měla zbavit nepříjemných problémů. Panely fungují tak, že při každém slunečním svitu do sebe nasají čerstvý venkovní vzduch skrze perforovanou zadní stranu. Uvnitř teplovzdušného solárního panelu se nasátý vzduch zahřeje na teplotu v rozmezí 10-40 °C. Pomocí přetlaku je ohřátý vzduch následně vháněn do objektu - ohřátý vzduch vytlačuje použitý a vlhčí vzduch ven, například skrze ventilaci nebo různými netěsnostmi.

teplovzdusny panel SolarVenti

Užívejte si i další výhody

Instalací teplovzdušného solárního panelu SolarVenti můžete jen získat. V první řadě se zbavíte zatuchlého vzduchu, což je určitě obrovské lákadlo - nikdo z nás přece nechce mít na chatě či chalupě nevábně vonící ovzduší, které štípe do nosu. Další výhodou panelu SolarVenti je jejich snadná instalace, kterou zvládne každý zručný kutil. Určitě musíme zmínit i snížení nákladů za vytápění, protože díky ohřívání vzduchu skrze panel již nebudete nuceni tolik topit.

Jestliže máte chatu či chalupu, ve které řešíte plíseň, vlhká místa či zatuchlý vzduch a líbila by se vám představa solárních panelů, využijte bezplatnou konzultaci. Ta může proběhnout přímo v místě, kde máte o instalaci solárních panelů zájem. Podívejte se také na zkušenosti zákazníků, kteří se pro SolarVenti rozhodli před vámi.


logo SolarVenti

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.