Udělejte si pořádek v garáži i na zahradě



Kategorie: Rady a tipy | 13.05.2013

Dali jste si jarní předsevzetí, že jakmile se trochu oteplí, uděláte pořádek nejen doma, ale také v garáži nebo ve sklepě a na zahradě? Můžete začít, jaro je tady. Regálové systémy dodají Vaší domácí logistice řád, ušetří cenné místo a pomohou v lepší orientaci.

Více místa v garáži
Garážované auto je lépe chráněné než auto, které parkuje venku. Z tohoto důvodu si obvykle garáž pořizujeme. Zároveň však máme tendenci odkládat do garáže náhradní díly, pneumatiky, nářadí, lísky na jablka, ale také třeba zahradní nábytek, anebo sportovní náčiní. Věci se hromadí a po nějaké době může být parkování v garáži nemožné. Díky regálovým systémům můžete lépe využít prostor nejen v garáži, ale také ve sklepě, anebo v jiném odkladišti.

Jak uložit pneumatiky a disky
Co by nemělo žádnému motoristovi v garáži chybět, to jsou regály na pneumatiky a disky. Dle výměry Vaší garáže a samozřejmě také v závislosti na velikosti vozového parku si můžete vybrat z několika rozměrů. Oblíbené provedení Clip vyrobené z pozinku dodají Vašemu malému domácímu pneuservisu profesionální vzhled.

Na ostatní věci v garáži postačí levnější alternativa z plastu. Ale můžete mít také dřevěnou, drátěnou, anebo kovovou variantu.             

Pořádek v domě i na zahradě
Použití regálových systémů je velmi široké. Využijete je nejen v garážích, dílnách a technických místnostech, ale také ve sklepě, anebo ve Vaší pracovně, kam patří speciální kancelářské regály. Velmi praktické jsou rohové regály, které díky svému řešení dokážou ještě efektivněji využít prostor.    
Také v zahradním domku může být pořádek. Pokud v rámci péče o zahradu trávíte spoustu času hledáním drobného zahradního náčiní a dalších zahradnických potřeb, které máte kdesi v zahradním domku nebo v kůlně, doufáme, že Vám náš článek pomůže ušetřit cenný čas i prostor.  

Kde nakoupit
Udělejte si pořádek nejen doma, ale také v přilehlých prostorách. Praktické pomocníky pro pohodlné a přehledné skladování nakoupíte v z pohodlí domova prostřednictvím e-shopu www.kovovynabytek.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.