OKAPY LINDAB NA KAŽDOU STŘECHU



Kategorie: Dům a chata | 05.12.2016

Okapový systém od Lindabu, předního světového výrobce a prodejce střešních a okapových systémů, je již řadu let jedničkou na českém trhu. Není divu: okapy Lindab Rainline jsou totiž jedny z nejflexibilnějších na světě.

Osvědčují se na střechách v různém prostředí od hor až po nížiny. Důvodem jsou jejich charakteristické vlastnosti: vysoká pevnost, extrémní odolnost vůči vnějším vlivům, estetičnost, precizní zpracování, ucelenost i množství důmyslných komponentů pro snadnou montáž. Jedná se o systém z prvotřídní švédské předlakované oceli s povrchovou úpravou odolnou proti korozi.

okapy lindab Rainline

Díky všem výše vedeným vlastnostem může Lindab poskytovat na okapový systém záruku 30 let. To, že se jedná o skutečně originální okapy od Lindabu, je možné si snadno ověřit: vybrané prvky systému, jako například žlabový kotlík, žlabové čelo nebo objímka svodu mají totiž na sobě jasně vyražené logo Lindab.

okapovy system Lindab Rainline

Široká nabídka barev – kávově hnědá nyní v akci o 62 % levněji!

Vybírat si je možno nyní již z 11 barev – od antické bílé přes cihlově červenou, borovicově zelenou a černou až po novinku - kávově hnědý odstín (RAL 8019), který je oproti standardní hnědé výrazně tmavší. Jedná se o speciální akční nabídku, která je k dostání za cenu běžných lakovaných okapů od konkurence. Okapy na běžný dům se sedlovou střechou o délce hřebene 12 m vyjdou v kávově hnědém odstínu o celých 62 % levněji než u všech ostatních deseti stávajících barev.

Barevna skala okapoveho systému Lindab Rainline

Barevná škála okapového systému Lindab Rainline

Snadná montáž i svépomocí

Všechny prvky okapového systému Lindab Rainline do sebe perfektně zapadají. Jeho sestavení je tak rychlé a snadné, že se do něj mohou pustit i šikovní majitelé rodinných domů, chat a chalup, kteří se na zvelebování svých nemovitostí rádi sami podílejí. Jednoduchost a rychlost montáže okapů Lindab tkví v tom, že jde o stavebnicový systém, na který nepotřebujete žádné speciální nářadí. Jako základní nástroje pro montáž vám postačí nůžky na plech, pilka na železo a gumová palička. Nepotřebujete nic letovat ani lepit jako u jiných materiálů. Do montáže se můžete pustit v kterémkoli ročním období - dokonce i tehdy, když mrzne. Žlaby se spojují pomocí patentované žlabové spojky s tzv. bajonetovým uzávěrem a těsněním z odolného EPDM materiálu, díky němuž je spoj trvale těsný. Přitom můžete okapový systém kdykoli rozebrat a znovu složit. Snadná montáž a demontáž se hodí například pro horské chalupy, kde jsou okapy namáhány velkým množstvím sněhu, a tak je mnoho majitelů raději na zimu sundá a na jaře opět namontuje zpět.

okap Lindab Rainline

Pro ty, kdo se chtějí pustit do montáže okapů Lindab Rainline sami, slouží speciální web Lindabu www.okapyprovas.cz. Zde si můžete spočítat počet jednotlivých dílů okapového systému potřebný pro váš dům a také si vyzkoušet, jak zajímavě lze barvu okapů kombinovat s barvou střechy, fasády a okenními rámy tak, aby celý váš dům s okapy Lindab tvořil esteticky dokonalý celek. Pokud si na montáž okapů přece jen sami netroufáte, můžete využít prověřené certifikované klempířské firmy, které vám v Lindabu doporučí. Odborníci z Lindabu vám navíc zajistí bezplatné poradenství – např. návrh vhodného technického řešení pro vaše okapy.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.