Kvalitní substrát, základ života rostlin



Kategorie: Rostliny | Péče o zahradu | Pěstování | 11.03.2015

Pokud Vám záleží na zdárném růstu pěstovaných rostlin, je třeba začít od podlahy – tedy v tomto případě vlastně od země. Ať se už jedná o květiny, okrasné keře, ovocné stromy či zeleninové druhy, všechny tyto rostliny mají jedno společné. Potřebují kvalitní výživu.

Právě a především nyní v čase výsadby je zvláště důležité, aby všichni zelení přátelé Vaší zahrady dostali vše, co potřebují. Praktické a časově nenáročné řešení, jak rostlinám zajistit potřebnou výživu, přináší kvalitní zahradnický substrát.

Substrát s aktivním humusem
Český zahradnický substrát s upraveným pH a aktivním, dobře vyzrálým humusem, který představuje nejúrodnější druh půdy vůbec, se již pěknou řádku let těší největší oblibě tuzemských zahrádkářů, a dokonce se může pochlubit oceněním nejprodávanější český substrát. Proč právě tento výrobek?

Zahradnický substrát s aktivním humusem

Univerzální a praktický
AGRO Zahradnický substrát
s aktivním humusem vděčí za svou oblibu především univerzálností použití. Je vhodný pro celou zahradu, květiny i zeleninu, pro výsadbu či přesazování, stejně jako pro mobilní zeleň v kontejnerech, záhonky či skleníky. Dalšími výhodami jsou pak snadná manipulace a pohodlné dávkování. Pytle se substrátem se dodávají v různém objemu, zákazníci si tak mohou vybrat velikost, která nejlépe vyhovuje jejich potřebám.

Kristalon GOLD

Cenný obsah pro celou zahradu
Ještě důležitější než forma je pochopitelně obsah. Když nahlédneme do pytle se substrátem, zjistíme, že obsahuje směs vybraných druhů rašelin a aktivního humusu. Neméně důležitou složkou je startovací dávka nejoblíbenějšího hnojiva na trhu - KRISTALON, která vystačí na dobu 6 týdnů. Dále substrát obsahuje výživu Vitality Komplex, soubor živin pro vitalitu a regeneraci rostlin.

Vitality Komplex

Unikátní soubor enzymů
Vitality Komplex je unikátní soubor enzymů a stimulačních látek ze zažívacího traktu žížal, který zrychluje transport živin z půdy do rostlin, čímž přispívá k jejich lepšímu využití. Díky obsahu těchto látek se lépe vyvíjí kořenová plocha rostlin, a posléze i jejich nadzemní části. Ve spojení s huminovými a fulvinovými kyselinami pak tyto látky účinně předcházejí vyčerpání půdy. Jak vidíte, zahradnický substrát s Vitality Komplexem a Kristalonem zajistí Vašim rostlinám skvělý start do nové sezóny.

Krásné muškáty

Využití nejen na zahradě
Univerzální zahradnický substrát ale využijí nejen zahrádkáři, ale také všichni majitelé domů či bytů, kteří pěstují pouze okrasné rostliny v nádobách, nebo vytvářejí přírodní velikonoční dekoraci. Oslavy svátků jara se nezadržitelně blíží, takže doufáme, že jsme Vám přinesli přínosný kousek jarní inspirace.

megazahrada.cz

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.