Elegantní řešení s ratanovým nábytkem



Kategorie: Zahradní nábytek | Dům a chata | 13.08.2013

Nábytek z ratanu je plně funkční, zaujme přirozenými elegantními tvary a moderním neotřelým designem.

Hledáte elegantní a pohodlné posezení? Pak pro je vás určen ratanový nábytek na zahradu, terasu, zimní zahradu i do interiéru. Vybírat můžete z různých barev a provedení. Nejčastější a nejžádanější jsou přitom tmavé odstíny – hnědá a černá, ale naleznete i stříbrnou nebo světle hnědou.

Nábytek z umělého ratanu nepotřebuje žádnou péči v podobě lakování, broušení a úschovy před deštěm či sluníčkem. K jeho údržbě stačí jen voda a hadřík, kterým jej v závislosti na prašnosti prostředí, otřete. Je lehký, takže jej jednoduše přemístíte, neloupe se a nepraská.

Některá křesla z umělého ratanu jsou vybavena praktickými područkami, které zajišťují ještě větší pohodlí pro ruce. Jako materiál je většinou použito teakové dřevo známé pevností a velkou odolností proti vodě a slunečnímu záření. Na trhu se objevila i ratanová křesla, jež je možné polohovat. Úhel sklopení si tak můžete volit přesně podle toho, jak potřebujete.

Popisek: Nábytek z ratanu je určen na zahradu, terasu i do interiéru. Na trhu najdete i pěkný ratanový nábytek na balkon.

Nábytek z ratanu je určen na zahradu, terasu i do interiéru. Na trhu najdete i pěkný ratanový nábytek na balkon.

Nábytek z umělého ratanu získal potom, co vstoupil na tuzemský trh, dlouhou řadu obdivovatelů, a tato řada se rok od roku rozrůstá. Nábytkové prvky z tohoto materiálu jsou totiž nejen plně funkční, ale zaujímají přirozenými elegantními tvary a moderním designem. Podtrženo sečteno – ratanový nábytek do zahrady, interiéru, ale i na menší balkon spolehlivě plní všechny funkce, jež by nábytek měl splňovat a zároveň potěší oko svých majitelů i návštěvy.

Stůl, křeslo a k tomu pohodlné lehátko jsou nábytkovou sestavou dokonalou v každém detailu. Provedení, bezúdržbový materiál a zahalení v nádechu elegance – to je král českých zahrad, teras i zimních zahrad.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.