Bezúdržbový trávník u chaty i domu



Kategorie: Dům a chata | Rady a tipy | 25.05.2016

Celoročně zelený, s přirozeným vzhledem, dlouhou životností a bez nutnosti pravidelné péče a sekání. Umíte si takový trávník představit?

Elegantní náhrada živé travní plochy

Občas se stane, že ať se snažíte sebevíc, krásný zelený a hustý trávník se nedaří na zahradě udržet. Příčiny mohou být různé: suché klima bez možnosti závlahy, nepravidelná údržba zvlášť na chatách a chalupách, kam dojíždíte jen občas, nevhodný základní materiál. Nebo chcete trávník i tam, kde by živý neměl šanci existovat: na terase, balkonu, u bazénu či v místě extrémní zátěže.

travnikovy koberec

Nezoufejte a zkuste umělý trávník. Zvolte kvalitní, univerzální, s vynikajícími vlastnosti, zaručujícími dlouhou stálobarevnost a odolnost vůči počasí a opotřebení. Právě takový je umělý trávník JUTAgrass, za kterým stojí proslulý český výrobce.

Umělý trávník JUTAgrass Tento trávník je ideálním řešením pro mnohá místa, kde pravý, přírodní trávník nelze použít. Zapomenout můžete na pravidelné zavlažování, sekání, hnojení, boje s plevelem i škůdci. Umělá tráva ušetří čas i provozní náklady. Jednotlivé vlasy trávy jsou vyrobeny z polypropylenu nebo polyetylenu, ukotveny latexovým zátěrem a propustnost vody zajišťují drenážní otvory.

umela trava

Umělý trávník stačí pouze postříkat vodou, smýt prach a nečistoty, odstranit shrabáním napadané listí nebo u kratšího vlasu vysát vše zahradním vysavačem. Díky použití spodní geotextilie se do trávníku nedostane v zahradě ani plevel. Jednoduchá je samotná pokládka a výhodou je i možnost využití trávníku nejen v exteriérech, ale také ve vnitřním prostředí.

Dekorace pro zahrádku i praktická záležitost

Travnatý povrch je vždy vítaný a zelená barva oživuje prostor. Umělý trávník lze využívat neustále, po celý rok a to je také hlavní důvod, proč stále více lidí dává, kromě časových a finančních důvodů, přednost pásům a plochám tvořenými právě umělým trávníkem.

Komentáře

Pro zobrazení komentářů se musíte přihlásit.